Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

30 aprilie 2010

Rosii umplute cu carne si orez


Cand am preparat acei minunati dovlecei rotunzi umpluti cu carne, v-am povestit ca am umplut si cateva rosioare cu aceeasi umplutura.

Pentru umplutura, gasiti ingredientele aici.


Rosioarele le-am spalat bine si le-am taiat un capac in partea cu codita, le-am scos miezul pe care l-am tocat si l-am introdus in amestecul pentru umplutura, apoi am umplut rosiile, am pus capacelele si le-am introdus in cuptorul preincalzit asezate frumos intr-un vas termorezistent.

Un deliciu!!!

Salata cu piept de curcan si legume


Aceasta salata face parte din Meniul de Paste 2010 si a stat pe masa alaturi de Salata din creier de miel si de vitel, Drobul din maruntaie de miel si alte bunataturi traditionale.

Iata ce am folosit: o jumatate piept de curcan, 4 cartofi, 3 morcovi maricei, o telina (radacina), un ardei gras mare rosu, o legatura ceapa verde, maioneza de casa din doua galbenuse, o lingura de mustar, sare, ulei si zeama de lamaie.

Cum am procedat: am spalat bine pieptul de curcan si l-am pus la fiert in apa cu putina sare; am curatat legumele: cartofii, morcovii si telina si le-am pus si pe ele la fiert in apa cu putina sare.

Intre timp, am preparat maioneza astfel: am luat un galbenus de ou fiert si un galbenus de ou crud si le-am pasat/frecat cu o lingura de mustar, apoi le-am mixat adaugand treptat ulei, pana a ajuns la volumul unei cani de lapte; am adaugat apoi sare si suc de lamaie dupa gustul meu.

Dupa ce au fiert carnea si legumele, le-am scos din apa si le-am lasat sa se raceasca, apoi le-am tocat cubulete nu foarte mici ca sa nu se terciuiasca, am adaugat ardeiul gras si ceapa verde tocate si ele, apoi am adaugat maioneza si am omogenizat compozitia. Am asezat salata in bol si am decorat-o asa cum se vede in imagine.


Foooarte buna!
Aici alaturi de Salata din creier de miel si de vitel:

Pofta bunicica si un week-end excelent va doresc!

24 aprilie 2010

Tarta cu capsuni Gandacel de Primavara

Dincolo de aspectul vesel, aceasta tarta cu crema quark cu gust de lamaie si capsuni este foarte buna si sanatoasa atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Iata si reteta:

Ingrediente pentru blat:
2 oua, 2 linguri ulei, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, un pliculet zahar vanilinat, coaja rasa de lamaie
Ingrediente pentru crema: 250g Creamy Quark, 150g zahar, 100g smantana pentru frisca, coaja rasa de la o lamaie, suc de lamaie dupa gust
Decoratiuni: 7-8 capsuni maricele feliate pe lungime, doua bomboane Toffifee pentru ochi, doua stiksuri glazurate cu ciocolata pentru cornite, ciocolata topita pentru gurita, fulgi de migdale usor rumeniti pentru contur.

Cum am procedat:
Am preparat mai intai blatul astfel: am separat galbenusurile de albusuri, am frecat galbenusurile cu putina sare si cu cele doua linguri de ulei, am batut separat albusurile cu putina sare pana s-a intarit compozitia, apoi am adaugat si zaharul si am mixat pana s-a dizolvat complet; am adaugat galbenusurile frecate peste albusurile batute si am omogenizat usor; am adaugat apoi cele doua linguri de faina, aromele si am omogenizat din nou usor. Am pus compozitia intr-o tavita de tarta cu diametrul.... tapetata cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Dupa ce s-a copt, am lasat blatul sa se raceasca si am preparat crema astfel: am frecat quark-ul cu zaharul pana ce s-a topit, am adaugat smantana de frisca si am omogenizat din nou, am adaugat aromele, si gata!
Am rumenit fulgii de migdale si i-am lasat sa se raceasca.
Am topit la bain marie cca 50g ciocolata impreuna cu o lingura smantana, am introdus cateva stiksuri, pe rand in ciocolata ca sa acopere cam 90% din suprafata, lasandu-le un capat neacoperit si le-am lasat pe o bucata de hartie de copt sa se intareasca.

Montare:
Asezam blatul pe un platou, introducand pe dedesubtul lui, de jur imprejur, fasii de hartie ca sa nu se murdareasca platoul cand decoram.
Asezam un strat generos de crema peste blat, netezind cat mai bine suprafata, acoperind si marginile cu un strat de crema, in care infigem fulgii de migdale rumeniti si raciti.
Pe suprafata netezita asezam felii de capsuni, asa cum se vede in imagine.

Infigem apoi cornitele din stiksuri, ca in imagine, asezam bomboanele Toffifee in locul ochisorilor si conturam gurita din ciocolata topita cu ajutorul unui cornet din hartie de copt.


Introducem tarta in frigider si o putem savura dupa cca o ora.

Recomandabil este sa o consumati in aceeasi zi, dupa cateva ore.
Este buna si a doua zi, dar fructele se cam ofilesc si daca le-am da cu gel, si-ar pierde aspectul fresh.

Pofta bunicica sa aveti si un week-end minunat!

23 aprilie 2010

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne


Am gasit in piata acesti dovlecei rotunzi si, de cum i-am zarit, mi-am si imaginat cum vor arata in farfurie. Asa ca, iata-i in plendoarea lor, frumusei si apetisanti, cu burticile pliiine de bunatati, machiati cu putin sos rosu si cu smantanica.


De frumusei ce sunt, iti vine sa-i mananci, nu alta:)....
Dar hai sa va povestesc cum i-am preparat, ca poate va grabiti sa-i bucurati si voi pe dragii vostri cu asemenea frumusete si bunatate.

Iata ce am folosit:
500g carne tocata, 6 dovlecei cat pumnul meu (adica destul de mici), 100g orez, o legatura ceapa verde, o legatura patrunjel, o legatura marar, miezul scobit si tocat de la 4 rosioare potrivite ca marime (pe care le-am umplut cu aceeasi compozitie ca pe dovlecei), miezul de la dovlecei, tocat cubulete mici, sare, piper dupa gust, 2 linguri bulion, smantana pentru servit.


Cum am procedat:

Am spalat bine dovleceii si rosiile, apoi le-am taiat capace si i-am scobit cu o lingurita, lasandu-le coaja de cca 5mm, apoi am pregatit umplutura astfel: am spalat orezul bine in mai multe ape fierbinti si l-am asezat intr-un bol. Ceapa verde am spalat-o si am tocat-o, apoi am inmuiat-o putin intr-o lingura de ulei, apoi am adaugat si orezul, cubuletele de dovlecel si cele de rosii. Am lasat sa se raceasca putin acest amestec apoi l-am rasturnat peste carnea tocata, am adaugat patrunjelul si mararul tocate, sare si piper si am omogenizat compozitia.

Cu aceasta compozitie am umplut dovleceii si rosiile, apoi am asezat legumele umplute intr-un vas termorezistent, am turnat o cescuta de apa si am acoperit vasul ca sa fiarba inabusite. Am introdus vasul in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Dupa 30 de minute, am pregatit un sos din cele doua linguri de bulion amestecat cu o lingura de faina, putina sare si piper, am rasturnat sosul peste legume si le-am mai lasat in cuptor, de data asta fara capac inca 30 de minute.


Au iesit minunati! I-am servit cu smantanica...
Iata si o sectiune:


De-li-ciosi!!!!
Va doresc pofta bunicica si week-end excelent alaturi de cei dragi voua!!!

21 aprilie 2010

Sarmalute in foi de stevie


Minunate aceste sarmalute!!!! Toata familia le adora. Daca vreti o mancarica de post, puteti inlocui carnea cu ciuperci si ies la fel de minunate, pentru ca gustul steviei le innobileaza.

Iata si reteta:

Ingrediente: 1 kg carne tocata, 6 legaturi de stevie, 2 legaturi ceapa verde, o legatura marar si una de patrunjel, 200g orez, 2 linguri bulion, sare, piper, dupa gust.

Cum am procedat: am pregatit mai intai umplutura astfel: am tocat ceapa verde si am inmuiat-o putin in ulei, apoi am adaugat peste ceapa o lingura de bulion amestecand continu cateva minute. Am tocat patrunjelul si mararul. Am spalat bine orezul, in cateva ape fierbinti, apoi am amestecat carnea, cu ceapa, verdeata si orezul, am adaugat sare si piper si am uniformizat bine compozitia.

Apoi am pregatit foile se stevie, astfel: le-am spalat bine pe fiecare in parte, apoi am taiat coditele si am "raschetat" nervura principala a fiecarei frunze, aducandu-o la nivel.
Dupa ce le-am pregatit pe toate, am infierbantat o oala cu apa si am cufundat frunzele de stevie in apa clocotita pentru cateva minute. Nu trebuie lasate decat foarte putin timp, pana devin maleabile la impachetat. Daca sunt lasate prea mult, se vor rupe la impachetat si se vor sfarama sarmalutele la fiert.

Dupa ce frunzele de stevie au devenit maleabile, le-am scos intr-o strecuratoare si le-am lasat sa se racoreasca atat cat sa poata fi manevrate, apoi am inceput impachetarea.

Am asezat cateva foi pe fundul cratitei, apoi am inceput sa asez sarmalutele in cercuri concentrice. Dupa ce am terminat de impachetat toata compozitia, am adaugat apa atat cat sa acopere sarmalele si am asezat cratita pe foc mic pentru cca 45 de minute. Intre timp am pregatit un sos dintr-o lingura de faina si o lingura de bulion, sare, piper si verdeata tocata pe care le-am diluat cu apa intr-un bol de cca 300ml. Dupa 45 de minute, am adaugat sosul peste sarmale si le-am introdus in cuptorul preincalzit pentru inca 20 de minute.


Au iesit un deliciu!
Se servesc cu smantanica!
Uite si o portioara pentru voi! :)

Pofta bunicica sa aveti!!!

Ciorbita Roadele Primaverii 2


De Paste nu am gatit din miel decat drobul si salata din creier. Din Meniul de Paste - 2010 a facut parte si aceasta ciorbita, alaturi de Drobul din maruntaie de miel, Salata din creier de miel si de vitel si celelalte preparate traditionale.

Printre preferatele dragilor mei a fost si aceasta ciorbita de primavara. Iata si reteta:

Ingrediente pentru o oala de 5 litri: un morcov maricel, o bucata de radacina de telina cam cat un ou, o legatura ceapa verde si una de usturoi verde, doi dovlecei, doua legaturi stevie, doua legaturi loboda rosie, doua legaturi untisor, o legatura leustean si o legatura patrunjel, un caus de palma cu orez, zeama de lamaie si sare, dupa gust si doua linguri ulei;
pentru dres, am folosit un galbenus de ou frecat cu o lingura de smantana.

Cum am procedat: am tocat ceapa si usturoiul, am curatat si am razuit legumele (morcovul si telina) prin razatoarea mare si le-am sotat in doua linguri de ulei. Am adaugat apoi 5 litri apa, am adaugat putina sare si am lasat sa dea ciorba in cateva clocote. Am curatat dovleceii si i-am taiat cubulete, verziturile le-am curata si spalat bine, apoi le-am rupt cu mana in bucati mai mici. Dupa ce au fiert putin morcovul si telina, am adaugat cubuletele de dovlecel si orezul bine spalat si am lasat sa mai dea cateva clocote, apoi am adaugat verziturile rupte si leusteanul tocat si am mai lasat cca 15 minute sa fiarba toate impreuna. Intre timp am stors o lamaie si am frecat un galbenus de ou cu o lingura de smantana. Cand verdeata s-a inmuiat putin, am adaugat zeama de lamaie cate putin si am sarat ciorba, dupa gust. Am adaugat galbenusul cu smantana in care am adaugat in prealabil cate putina zeama de ciorba pana s-a uniformizat temperatura, am adaugat patrunjelul tocat si gata ciorbita!

Este asa de buna, chiar si rece!

Drob din maruntaie de miel


Am ramas datoare cu aceasta reteta pentru Drob din maruntaie de miel, care a facut parte din Meniul meu de Paste - 2010, alaturi de Salata din creier de miel si de vitel si celelalte bunatati din meniu.

Iata ce am folosit: maruntaiele unui miel: inima, ficat, rinichi, splina, plamani si prapurele, 4 legaturi de ceapa verde, o legatura de marar si una de patrunjel, 6 oua, ulei pentru calit ceapa, sare, piper dupa gust.

Cum am procedat:
am spalat foooarte bine organele mieluselului, apoi le-am lasat o jumatate de ora in apa rece cu putin otet ca sa le mai piara din mirosurile specifice. Prapurele l-am inmuiat in putina apa calduta si l-am lasat acolo pana i-a venit sorocul sa-l folosesc.
Am taiat apoi organele in bucatele mai mici si le-am pus la fiert. Dupa ce a dat in clocot si s-a ridicat spuma la suprafata, le-am schimbat apa si le-am spalat si pe ele de spuma produsa, apoi le-am pus din nou la fiert pana s-au inmuiat bine-bine. Dupa ce s-au fiert, le-am scurs din nou din apa si le-am lasat sa se racoreasca putin ca sa le pot lucra. Aici, vreau sa va marturisesc, ca nu am avut rabdare sa le toc cu cutitul, ci le-am dat pe toate prin masina de tocat. Am tocat apoi si ceapa pe care am sotat-o usor in putin ulei, am tocat si verdeata si le-am amestecat pe toate impreuna cu ouale batute; apoi am adaugat sare, piper si o lingura mix de arome pentru drob de la Fuchs.

Noua nu ne plac ouale fierte in drob, asa ca am asezat compozitia intr-o tava patrata. Bineinteles ca am intins mai intai prapurele lasand sa cada bine peste marginile tavii, in exterior, apoi am asezat compozitia de drob intr-un strat de cca 5 cm si am adus marginile prapurelui peste compozitie inspre interiorul tavii. Am completat suprafata cu bucati de prapure pe care le-am prins cu scobitori ca sa nu se stranga la copt si am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru cca. 30 de minute.

Dupa ce s-a copt, l-am lasat sa se raceasca bine, apoi l-am taiat patrate si le-am asezat pe un platou, peste foi de salata verde, asa cum se vede in imagini.

A fost o bunatate .... pentru ca s-a terminat foooarte repede:)

20 aprilie 2010

Desert la pahar - Crema de vanilie si capsuni


Un desert rapid, delicat si fresh, pentru musafiri anuntati in ultima clipa.

Pentru 6 pahare am folosit: un plic Creme Ole cu gust de vanilie si un plic Creme Ole cu capsuni de la Dr.Oetker, 800ml lapte rece, 6 piscoturi, nectar de piersici (cate 3 linguri / pahar) pentru inmuiat piscoturile, fructe din dotare (capsuni si kiwi), 6 pahare Ypsilon (capacitate: 25,5 cl sau 8 ½ oz) sau de care aveti...

Cum am procedat: am aseazat cate un piscot frant la baza paharului si l-am insiropat cu nectarul de piersici (puteti inlocui cu suc proaspat de citrice sau altceva dupa gustul vostru).
Am preparat cremele conform instructiunilor de pe plic.
Am asezat cate un strat de crema de vanilie peste care am presarat bucati de fructe, apoi crema de capsuni si am decorat cu felii de capsuni si kiwi. Puteti inlocui fructele, dupa preferinte si imaginatie.

Se tin la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
Au fost delicioase, iar musafirii mei au scos sunete de placere pana la ultima inghititura :):)


Pofta bunicica si mult spor!

Salata din creier de miel si de vitel


Aceasta salata face parte din Meniul de Paste - 2010, alaturi de Salata din piept de curcan - 2 si alte Aperitive festive si Preparate traditionale, ale caror retete le voi posta ulterior.

Aceasta reteta o am de la sora mea care desi nu are blog, gateste minunat.

Ce am folosit: creierul de la mielul de Paste plus 300g creier de vitel (la casoleta de la Real), sase oua fierte tare, doua legaturi ceapa verde, o legatura marar, o legatura patrunjel, 150ml ulei, sucul de la o lamaie, sare si piper dupa gust.

Cum am procedat: am spalat bine creierul in apa cu putin otet, am scos pielitele si resturile osoase, apoi l-am pus la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, l-am scos cu strecuratoarea din apa si l-am lasat sa se raceasca complet.

Intre timp am fiert cele 6 oua, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Am tocat apoi si ceapa si verdeturile si le-am asezat in boluri.

Dupa ce s-a racit creierul, il pasam mai intai cu furculita ca sa mai scoatem pielitele ramase, apoi incepem sa il mixam adaugam putin cate putin uleiul si-l frecam ca pe maioneza. Adaugam apoi ouale taiate cubulete, ceapa si verdeata tocate, adaugam sare, suc de lamaie si piper dupa gust si gata! Este tocmai buna de asezat in vas si de decorat, asa cum se vede in imagine. Am bagat apoi salata in frigider si am servit-o a doua zi pe foi de andive. A fost un deliciu!

Nu am apucat sa fac decat cateva poze in momentul in care am terminat-o de preparat.
A doua zi am asezat-o mai frumos pe foi de andive, dar nu am mai apucat sa fac alte poze.


Cateva taine:
- aceasta salata este mai buna a doua zi, cand aromele ingredientelor s-au intrepatruns;
- este foarte buna rece, asa ca e bine sa o scoateti din frigider doar cu putin timp inainte de a fi servita;
- poate fi servita ca pasta tartinabila ori ca umplutura pentru oua fierte sau asezata pe foi de andive;
- ca decor/garnitura pot fi folosite: felii de lamaie, frunze de patrunjel sau marar, frunze de ceapa verde/chivas, felii de ridiche, masline etc.

Este foarte potrivita pentru mese festive.

19 aprilie 2010

La cules de premii!!!

Dragele mele, astazi am "furat" putin timp ca sa pot culege minunatele premii daruite de voi, asa ca iata-le:

De la Gaby, o mamica de printzese si o talentata culinareasa al carei blog va invit sa-l vizitati, am primit acest premiu....


si acesta provocare:

1. DACA AI UN SUPRANUME:
am avut in liceu... mi se spunea Eva, poate pentru ca mancam multe mere... sau poate ca pentru ca aveam succes la baieti :) - mai stiu si eu?!!
acum am doar derivate de la nume... Dany, Dana, Danutza... de la Daniela.

2.UNDE TRAIESTI:
Romania, Bucuresti - de cand ma stiu... aici m-am nascut.

3.INALTIME:
1, 64 m

4.ONOMASTICA:
17 martie

5.OCUPATIE:
Director de Marketing

6.FRATI?
da, mai am trei surori

7.LIMBA MATERNA:
romana

8.LIMBI VORBITE:
romana si puntin din altele

9.COLECTII:
.... ha-ha, retete muuuuulte...

10.NR LA PICIOR:
37

11.SCOALA:
studii superioare

12.MATERIA PREFERATA:
? in liceu? in facultate? au fost multe... ultima: comunicarea in marketing

13.HOBBY:
arta culinara si fotografia

14.BANI DE BUZUNAR:
intotdeauna :) :)

15.DORINTA:
sa fiu sanatoasa atat eu cat si toti cei dragi mie

16.VISE:
sa pot calatori in cat mai multe colturi ale lumii

17.NUMAR NOROCOS
13, va rog sa nu radeti :)

18.AI VREA SA REVEZI:
inca n-am vazut suficiente locuri ca sa-mi doresc sa o iau de la capat

19.ANIMALE DE CASA:
am avut-o pe Maya, o pisicuta speciala despre care am scris multe pe blog, pe care din pacate a trebuit sa o daruiesc anul trecut unei familii iubitoare, din motive independente de vointa mea :(

Daruiesc mai departe atat premiul cat si provocarea urmatoarelor blogarese culinare:



de la Andreea, o foarte tanara, pastionata, dar si talentata culinareasa, al carei blog va invit sa-l vizitati pentru ca sigur veti fi incantati, am primit acest buchet de premii:



Premiile sunt insotite de urmatoarele conditii:
-Sa le dam mai departe altor 12 persoane.
-Sa le anuntam printr-un comentariu.
-Sa scriem linkul blogurilor carora le oferim.
-Sa enuntam 10 dorinte.

Sa incepem cu cele 10 dorinte:
1) prima si cea mai importanta, e sa fiu sanatoasa si voioasa
2) apoi, sa-mi fie sanatoasa familia: sotul, fiul, nora, surorile, cumnata, soacra etc.
3) sa iesim cat mai repede din criza (sa fie de lucru si sa circule banul)
4) sa ne fereasca Dumnezeu de catastrofe naturale
5) sa devin - cat mai curand - bunica :)
6) sa am mai mult timp... si bani pe masura... sa vizitez "locuri" (prea multe ca sa le enumar)
7) sa plec cu sotul intr-o croaziera... inca nu am stabilit itinerariul :)
8) sa construim (cumparam) o casa de vacanta undeva la munte
9) sa-l ocroteasca Dumnezeu pe fiul meu si familia lui si eu sa ma pot bucura de toate realizarile lor
10) sa imbatranesc frumos alaturi de sotul meu, adica sa-mi pastrez mintea deschisa si simtul umorului si sa ne mentinem dragostea vie
11) sa fiu in stare si sa am cu ce... sa pot face fericite persoanele dragi din jurul meu
12) sa mi se indeplineasca toate aceste dorinte, cu voia lui Dumnezeu.

si acum cele 12 bloguri carora le ofer premiile si provocarea sunt:



... si nu in ultimul rand, de la draga de Flori, specialista in retete Montignac, am primit aceste frumoase premii de primavara:





pe care le ofer cu drag tuturor vizitatorilor acestui blog.

Va doresc o seara excelenta si o noapte tihnita si reconfortanta.

12 aprilie 2010

Insallata Caprese


Stiu, imi veti spune voi: ai ramas datoare cu niste retete... ca Pastele au trecut de mult, si acum ne amagesti cu salata asta?

Ei, dar tocmai pentru ca sa va mai indulcesc putin asteptarea, m-am gandit sa va delectez deocamdata cu aceasta salata sanatoasa si spectaculoasa in simplitatea ei.


Ce am folosit:
mozzarella Santa Lucia de la Galbani - 20 mini-bulgarasi, rosii cerise rosii si galbene, impreuna cam tot atatea bucati, frunze proaspete de busuioc, sare, piper, putin ulei de masline si otet balsamic pentru toping, dupa gust.

Cum am procedat:
Asa cum se vede in imagine, dupa ce am spalat bine rosioarele, le-am insiruit intercalandu-le cu bulgarasii de mozzarella si frunzulite de busuioc pe bete de frigarui.


Cand le serviti, presarati sare, piper, ulei de masline si otet balsamic, in functie de preferintele fiecaruia.

Sunt un deliciu si un spectacol coloristic!

Pofta bunicica si o saptamana excelenta va doresc!!!

06 aprilie 2010

Meniul meu de Paste - 2010



Hristos a Inviat!

Dragii si dragele mele, stiu ca sunteti nerabdatori/toare sa aflati Meniul meu de Paste si in mod special aperitivele pregatite pentru aceasta ocazie. Ce pot sa va spun este ca nu am sa va dezamagesc, numai sa mai aveti putintica rabdare sa pregatesc textele.
Ca sa va faceti totusi o imagine, va divulg acum preparatele din meniu.
Iata, deci, ce am pregatit pentru masa de Paste:

Aperitive:
Salata din creier de miel si de vitel

Salata din piept de curcan


Drob din maruntaie de miel


Verrine cu somon afumat (aperitive la pahar)
Gandacei din rosii umplute cu branza - din nou :)
Si, bineinteles, oua rosii... de fapt colorate...



Feluri principale:
Ciorbita Roadele Primaverii 2 - cu ceva modificari fata de varianta 1


Sarmalute in foi de stevie


Pulpa de curcan cu sos rosu si garnitura de spanac

Deserturi:
Doi cozonaci 2 in 1 - cu mac si nuca cu cacao


Un cozonacel (colacel) cu nuca si stafide


Un cozonac cu rahat - special pentru nora-mea


Mini-pascute individuale - reteta traditionala


Figurine din aluat de cozonac: porumbite si iepurasi



Cafe frappe
Inghetata asortata: cu ciocolata, cu vanilie si caramel si cu fructe de padure.

Ei, si cam atat va divulg acum, pentru ca mai am cateva surprize dragute pentru voi pe care le voi posta peste cateva zile :)

Sper sa reusesc azi-maine sa pregatesc textele pentru preparatele deja divulgate si sa le postez :)

Pana atunci, sa va fie de bine si spor in tot ce faceti!!!
Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

Follow by Email

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Foodieblogroll

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase