tag:blogger.com,1999:blog-3634962933911467111.post8218504329984879752..comments2023-10-03T21:33:56.647+03:00Comments on Clipe dulci si parfumate: Meniu Party (1)Dana2dorhttp://www.blogger.com/profile/02578099013427486572noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3634962933911467111.post-27374389109793562642010-01-10T20:42:59.223+02:002010-01-10T20:42:59.223+02:00Laura, draga mea, incerc sa-mi aduc aminte, pentru...Laura, draga mea, incerc sa-mi aduc aminte, pentru ca reteta nu am mai facut-o de mult, dar asa am luat-o din revista "Practic in Bucatarie" nu mai stiu de numar...<br />Ce-mi amintesc eu... ca branza de vaci pe care am folosit-o era mai uscata, nu cremoasa si cand am turnat aluatul in tava era cam de 1 cm grosime. <br />Dar pot sa-ti dau un sfat bun, data viitoare foloseste aluatul de Dana2dorhttps://www.blogger.com/profile/02578099013427486572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3634962933911467111.post-74810705948072237122010-01-10T19:42:25.331+02:002010-01-10T19:42:25.331+02:00Dana, extraordinara reteta! Doresc un sfat (doua c...Dana, extraordinara reteta! Doresc un sfat (doua chiar)totusi. Am facut-o azi si mie mi s-a parut ca trebuie mai mult decat o cana de faina. Aluatul era prea moale- sau asa trebuie sa fie? Asta prima intrebare. A doua, cand am copt "blatul" mi s-a facut slanina. Trebuia intins subtire? Tu cat de gros l-ai pus in tava si la ce temperatura? Eu l-am pus la 350F (cred ca e 180C).Oricum la Lauranoreply@blogger.com