12 martie 2010

Salata de fructe... pe bat


Un alt fel de a servi fructele...

Daca vreti sa va impresionati familia sau prietenii, ori doar sa va rasfatati putin, alegeti acest mod de a consuma fructele. Jocul de culori si armonia gusturilor este rezultatul imaginatiei voastre. Alegeti fructele cele mai iubite de voi, ori doar pe cele ce le aveti in frigider si dati frau liber imaginatiei.


Puteti adauga putina frisca sau putin sos de ciocolata, ori le puteti consumati asa, simple.


Orice varianta ati alege, va asigur ca este un desert delicios si reconfortant.
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana excelent!

12 comentarii:

  1. Superb...aşa ceva am văzut
    acum trei ani în Elveţia la nunta
    fiului meu,se serveşte cu şampanie
    în pahare cilindrice,este un deliciu...
    Un weekend excelent!
    O primăvara frumoasă îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa va intreb cu ce aparat fotografiati preparatele? Imi plac la nebunie pozele, dar si retetele sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  3. un week-end placut si tie ,dana, ,multumesc de vizita!"frigaruile"cu fructe sunt delicioase si stropul ala de ciocolata pe ele...yummy tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Maria! O zi excelenta si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant... cu sampanie, Elena. Voi incerca si eu:)
    Un week-end minunat si o primavara insorita iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreuta, draga mea, am mai multe aparate si mai multe obiective, am un picutz de scoala (foto) si ceva experienta profesionala in domeniu, in rest, un strop de talent si mai multa pasiune... cam atat.
    Ultimele poze le-am facut cu un Canon 5D Mark II, cu un obiectiv de 100mm cu F:2,8.
    Ma bucur ca-ti plac pozele si retele mele, asa ca te mai astept pe la mine:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Puuup, Alison!
    O duminica frumoasa si tie!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pozele astea... parca au si gust.
    Felicitari!
    Ema, Brasov

    RăspundețiȘtergere
  9. Salutare,

    Arata foarte bine.
    Deja nu mai pot de pofta si am rasfoit numai cateva retete.

    Eu le torn gelatina deasupra (tin de bat cu o mana, iar cu o lungurita torn pe frigaruie, care sta la verticala), astfel nu se mai oxideaza, iar culoarea ramane frumoasa mai multe ore. :)

    Te voi adauga in blogroll, asa imi va fi mai usor sa te vizitez.

    Pe curand,

    Miana

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce idee grozava!
    Esti o minunata sursa de inspiratie pentru mine! Multumesc!
    Pe blogul meu te asteapta un mic premiu de Florii.

    RăspundețiȘtergere