09 iunie 2010

Corabioare din dovlecei umpluti cu carne tocata


Zilele trecute am preparat acesti dovlecei umpluti cu carne tocata, o minunatie de mancarica, plina de culoare si savoare.

Pot fi serviti cu smantanica...


Voi reveni cu reteta...

16 comentarii:

  1. Frumoase si bune aceste corabioare.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat ideea!Arata tare bine!
    O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu smintina imi place mai mult.Arata e milioane! Ai pus rosii cherry deasupra...O seara placuta! Cami

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare bune, intr-adevar, Maria:)
    O seara excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multam' Mariana:)
    Te pup si o seara minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si noi tot cu smantanica le-am mancat, Cami!
    Da, am pus rosioare cherry, dau si bine si sunt si gustoase:)
    O seara minunata iti doresc si eu!
    Pa-paaaa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, one of the best read posts so far.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi, Birdutmasali :).
    (sorry, I did not understand which is your name)
    And also you have a nice blog :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ca de obicei,inventiva,creativa...corabioarele sunt aratoase si combinatia-i salivarda!o seara placuta,nu trecusem de multa vreme pe la tine,mi-era dor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine-ai venit, Alison!!!!
    Odihnita? Relaxata?
    Multumesc de vorbe bune si frumoase:) Si mie mi-era dor de bunataturile tale:)
    O seara minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc si eu de vizita si aprecieri!da,revenita,odihnita si relaxata,inarmata cu resurse pentru o vara plina de munca si soare !si cind colo,numai munca,soare ioc,deocamdata...o zi buna si luminoasa!

    RăspundețiȘtergere