23 februarie 2011
Penne alla puttanesca
Ingrediente:
350 g penne
5-6 bucatele ansoa
15-20 masline
1 lingura capere
o conserva rosii
ulei de masline
usturoi
patrunjel
ardei iute
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa clocotita cu sare timp de 5-10 minute (cat scrie pe ambalaj). In timp ce se fierb pastele, se pune intr-o tigaie uleiul de masline si se prajeste usor usturoiul, apoi se adauga ansoaua, maslinele taiate, rosiile, sarea si piperul dupa gust si se lasa la fiert cca 10 min; se adauga apoi caperele si ardeiul iute (tot dupa gust) si se opreste focul.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg, apoi li se adauga sosul si se amesteca. In farfurie se decoreaza cu patrunjel verde.
Foarte bune si gustoase !!!
Arată demenţial de bine!
RăspundețiȘtergereImi place combinatia. Chiar am sa le fac si eu. O seara frumoasa.
RăspundețiȘtergeretare bine arata si cu siguranta delicioase...
RăspundețiȘtergereMultumesc, Ionela! Sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereSunt tare bune, Sara. Sa-mi spui cum ti-au placut :)
RăspundețiȘtergereO seara placuta iti doresc!
Delicios arata!!!...
RăspundețiȘtergeredaca e vorba de paste...e buuunnnnn::X:X:X:X
RăspundețiȘtergereNu le-am incercat niciodata,desi toate ingredientele sunt pe gustul meu.
RăspundețiȘtergereTrebuie musai sa le fac.
One of my favorite pasta recipes! I can just imagine the flavor with those lovely capers. Very nice :)
RăspundețiȘtergere@ Multumesc Felis :)
RăspundețiȘtergere@ Asa este, Antzu, sunt bune rau :))
@ Incearca-le, Lia! Sigur iti vor
placea :)
@ Thanks, Kellypea :)