23 februarie 2011

Penne alla puttanesca


Ingrediente:

350 g penne
5-6 bucatele ansoa
15-20 masline
1 lingura capere
o conserva rosii
ulei de masline
usturoi
patrunjel
ardei iute

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare timp de 5-10 minute (cat scrie pe ambalaj). In timp ce se fierb pastele, se pune intr-o tigaie uleiul de masline si se prajeste usor usturoiul, apoi se adauga ansoaua, maslinele taiate, rosiile, sarea si piperul dupa gust si se lasa la fiert cca 10 min; se adauga apoi caperele si ardeiul iute (tot dupa gust) si se opreste focul.

Dupa ce au fiert pastele, se scurg, apoi li se adauga sosul si se amesteca. In farfurie se decoreaza cu patrunjel verde.

Foarte bune si gustoase !!!

10 comentarii:

  1. Imi place combinatia. Chiar am sa le fac si eu. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. tare bine arata si cu siguranta delicioase...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare bune, Sara. Sa-mi spui cum ti-au placut :)
    O seara placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. daca e vorba de paste...e buuunnnnn::X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat niciodata,desi toate ingredientele sunt pe gustul meu.
    Trebuie musai sa le fac.

    RăspundețiȘtergere
  6. One of my favorite pasta recipes! I can just imagine the flavor with those lovely capers. Very nice :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Multumesc Felis :)

    @ Asa este, Antzu, sunt bune rau :))

    @ Incearca-le, Lia! Sigur iti vor
    placea :)

    @ Thanks, Kellypea :)

    RăspundețiȘtergere