O noua reteta cu paste si cu ingredientul meu preferat, somonul afumat.
Iata si reteta:
Ingrediente:
350 g penne, 200g somon afumat (o parte se toaca marunt iar o parte se pastreaza in fasii pentru decor), o ceapa, o lingura sos de rosii, o lingura smantana, parmezan razuit, ulei de masline, sare, piper, crengute de rozmarin
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa clocotita cu sare timp de 5-10 minute (cat scrie pe ambalaj). In timp ce se fierb pastele, se pune intr-o tigaie uleiul de masline si se prajeste putin ceapa tocata, apoi se adauga somonul tocat, si la urma sosul de rosii, sarea si piperul, dupa gust. Cand sosul este gata, se stinge focul, se adauga smantana si se omogenizeaza.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg, apoi li se adauga sosul si se amesteca. In farfurie se presara cu parmezan si se decoreaza cu crengute de rozmarin si cu fasii de somon afumat asezate dupa imaginatie.
Va doresc tuturor o zi insorita si mult spor!
Un piatto di pennette gustose!
RăspundețiȘtergereChe delizia queste penne con il salmone, ciao
RăspundețiȘtergereMary grazie !!
RăspundețiȘtergereStefania grazie ciao :)
RăspundețiȘtergereAm vazut la" cireasa de pe tort" ceva de genul si de atunci tot poftesc.Acum ca le-am gasit si aici...poftesc dublu.
RăspundețiȘtergereO zi buna sa ai!
La Multi Ani, Dana! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
RăspundețiȘtergereBuna te astept sa iti revendici premiul de la mine:*:*
RăspundețiȘtergereCe apetisant arata!!...
RăspundețiȘtergere@ Mariette, multumesc! Sunt usor de facut si foarte gustoase :)
RăspundețiȘtergere@ Iti multumesc de urari,Doinita draga:)
@ Multumesc, Adoriana :)
@ Multumesc Felis... mmmm si bune rau :)
Participi si la concursul de pe Prajituria su b numele de Mihai Costinel?
RăspundețiȘtergerehttp://prajituria.ro/retete/torturi-magice/gandacelul-vesel/12757/
Tipul e pe primul loc cu retete culese de pe toate site-urile si blogurile culinare :(
Bineinteles ca nu, Alina draga. Individul mi-a furat imaginea si a concurat cu ea. Le-am scris si sper sa o scoata din concurs. Este strigator la cer cum pot fi unii atat de nesimtiti.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru ca m-ai avertizat!
Ce bine arata! Cred ca sunt delicioase aceste paste mai ales ca si noi iubim somonul afumat!
RăspundețiȘtergereO reteta minunata, pe blogul meu te asteapta niste premii.
RăspundețiȘtergere@ Multumesc, draga mea Iulia :) Sunt intr-adevar delicioase!
RăspundețiȘtergere@Multumesc, Naty :)
Si mie imi place reteta!
RăspundețiȘtergereWoaw ce apetisante sunt,cu siguranta sunt delicioase.
RăspundețiȘtergereUn premiu te asteapta la mine pe blog.
Pupici.