10 ianuarie 2012

Aperitive festive si ganduri de bine pentru noul an 2012

Dragii si dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile primite de la voi de Sarbatori si pentru ca m-ati urmarit inca un an. Va doresc si eu un an excelent, cu realizari si surprize cat mai multe si numai placute.

Desi aparitiile mele culinare pe blog in anul ce a trecut au fost sporadice, am constatat ca audienta blogului a ramas constanta, fapt pentru care inca o data va multumesc.

Pentru anul 2012 va pregatesc cateva surprize placute, precum si o imagine noua a actualului blog si asta se va intampla in foarte scurt timp.

Acum sa revenim la subiectul culinar al titlului. Intrucat de Sarbatorile Craciunului si de Revelion am raspuns unor invitatii speciale facute de prieteni speciali si nu a trebuit sa pregatesc mai nimic, nu am un meniu complet pe care sa vi-l prezint, ci doar cateva aperitive si cateva prajiturele pe care le-am preparat printre vizite.

Astazi va voi delecta cu cateva dintre ele, urmand sa revin cu urmatoarele.
Iata-le pe primele:

Platou cu oua umplute si salata de cruditati:

Salate vegetale: de legume sotate, de cruditati si de ciuperci

Salate cu peste: cu rechin afumat, cu ton si norvegiana (cu peste marinat)
Retetele vor fi prezentate in posturile imediat urmatoare.

5 comentarii:

  1. Numai bunatati!
    Iti doresc sa ai un 2012 plin de realizari frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an plin de realizari iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Alexandrina!
    Si eu iti doresc un an excelent cu multe surprize placute si realizari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un an excelent si tie, Miha, cu sanatate, bucurii multe si succes in toate! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ce de bunatati ai pregatit! Abia asteptam sa vad ce ati avut pe masa de Sarbatori:)! Stiam ca va fi ceva minunat!
    Deci arata de nota 20!
    Iti doresc draga Dana un An nou mult mai bun si multe, multe impliniri!

    RăspundețiȘtergere