Vineri, 6 ianuarie, am primit pe mail de la Roxana Diba invitatia de a participa la un concurs culinar organizat de Electrolux avand drept premiu o excursie la Milano si posibilitatea de a lua masa intr-unul dintre cele mai speciale restaurante din lume: Cube by Electrolux. Cerinta organizatorilor este prepararea unei retete originale si creative, in spiritul restaurantului Cube. Dar care este spiritul restaurantului Cube despre care abia acum am aflat?
Iata ce am descoperit dupa cateva sapaturi internaute.
Atat aparatura Electrolux cat si preparatele prezentate in restaurantele Cube te fac sa te simti in mileniul trei.
Filosofia Electrolux-Cube se bazeaza pe simplitate, eleganta, rafinament functional, estetic si culinar. Gatitul nu trebuie sa fie o corvoada, iar mancarea nu trebuie sa-ti umple burta. Placeri fine si delicate te pot insoti atat atunci cand prepari mancarea cat si atunci cand o consumi. In acest spirit am pregatit pentru aceasta provocare reteta mea. Sper sa va pot transmite si voua putin din starea de spirit pe care am dobandit-o la randu-mi.
Ingrediente: o bucata piept de rata afumat (de curte, afumata artizanal), sos de ciocolata bio, o portocala bio, putin fistic macinat grosier.
Restul este inspiratie :) provocata de filosofia Electrolux-Cube.
Cat de rafinata e prezentarea si preparatul! Multa bafta Dana ! Te pup
RăspundețiȘtergereMultumesc, Anto :) Bafta si tie! Puuup!
RăspundețiȘtergererafinat e cuvintul cheie aici!bafta!:)
RăspundețiȘtergereMinunat, elegant si rafinat.
RăspundețiȘtergereDar pune linkul pentru like. Bafta, pup!
Foarte frumoasa prezentare ai facut ! succes! am primit si eu invitatie,dar n-am vazut-o la timp,iar cand a venit reminder-ul de pe 6,era deja prea tarziu.Concluzia este ca iti tin pumnii !
RăspundețiȘtergereFoarte frumos, succes!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos, succes!
RăspundețiȘtergereWAW cum arata o prezentare perfecta, un preparat perfect, felicitari
RăspundețiȘtergereMultumesc, Alison :) Puup!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Sara!
RăspundețiȘtergereAsa-i, ma duc sa-l pun. Desi in cateva zile voi schimba template-ul blogului cu totul :)
Multumesc Pansy! Si mie tot pe 6 mi-a venit invitatia. De asta m-am bazat mai mult pe designul farfuriei :)
RăspundețiȘtergereMultumesc, Sister's Kitchen :)
RăspundețiȘtergereMultumesc, Naty :)
RăspundețiȘtergereRafinat si elegant. Nu cunosc restaurantul, dar iti doresc sa ajungi acolo!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Elena :)
RăspundețiȘtergereFoarte frumoasa prezentarea , un meniu elegant si rafinat ! Succes !
RăspundețiȘtergereDesign de excepţie ;-)
RăspundețiȘtergereFin si rafinat!Bafta la concurs.Pupici:x
RăspundețiȘtergereArata senzational! Prezentare de exceptie, ca de obicei1 Mult succes!
RăspundețiȘtergereFrumos frumos frumos! De execeptie! Mult succes!
RăspundețiȘtergereMeritati sa castigati! Prezentarea este de nota 10! Ca sa nu zic de 20! :)
RăspundețiȘtergereElegant! Ca la carte! Mergeti la Milano si aratati-le cum se face! ;) Mult succes!
RăspundețiȘtergereFrancezii ar fi invidioasi! Mult succes, Dana! Meriti sa castigi!
RăspundețiȘtergereVa multumesc tuturor pentru sustinere!
RăspundețiȘtergereSper sa castig ca sa va povestesc cum a fost :)
our duck is just beautiful.This is my first visit to your blog, so I took some time to browse through your earlier posts. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary
RăspundețiȘtergereFoarte elegant, rafinat, cum ne-ai obisnuit de fapt! :)
RăspundețiȘtergereSi nu ma indoiesc ca este foarte gusots. Iti tin pumnii, multa bafta! :)
Am dat like si pe FB!
Rafinat este cuvantul de ordine! Felicitari si sper sa castigi, Dana! Mult succes!
RăspundețiȘtergerema tot uit pe farfuria ta...Cata geometrie si simt estetic! Bafta!
RăspundețiȘtergereMultumesc, multumesc tuturor pentru apreciere si pentru sustinere!
RăspundețiȘtergerehttp://www.archcook.com/2011/11/una-nuova-sfida-contest-cottura-al.html
RăspundețiȘtergerecontest!!! sei invitata!!!
Felicitari pentru asa o prezentare! Elegant si rafinat! Mult succes iti doresc draga mea!
RăspundețiȘtergereFrumoasa prezentare!!
RăspundețiȘtergereMulta multa bafta Dana!!
Pupici :*
Superba prezentare, bafta multa!!!!
RăspundețiȘtergere@ Gracias Archcook!
RăspundețiȘtergere@ Multumesc Iulia, Lory, Dana! Va pupic cu drag pe toate!
Bafta multa, desi sunt sigura ca vei pleca in excursie...:-)
RăspundețiȘtergereArata delicios...fin, rafinat.. O reteta pentru gusturi cu adevarat speciale. Un punct in plus, peste nota 10, pentru aranjament si decor. Bravo!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos. Bafta!
RăspundețiȘtergereMulta bafta la concurs! :*
RăspundețiȘtergereIntersant! Foarte posh!
RăspundețiȘtergereDa' nu as da inapoi nici de la o rata pe varza!
Bafta si shopping placut la Milano!
Minunata prezentarea si rafinat preparatul ! Bafta multa !
RăspundețiȘtergerepupici
Ce prezentare de profesionist si ce reteta pe masura. mi-ar placea tare mult daca ai participa la Dulce Romanie (http://mitinitta.blogspot.com/2012/01/provocarea-lunii-ianuarie-2012-dulce.html ) luna aceasta am ales citrice si detoxifiere.
RăspundețiȘtergereFoarte frumoasa prezentarea!Cred ca e delicios!
RăspundețiȘtergereCat de rafinata e prezentarea si preparatul! elegant si rafinat
RăspundețiȘtergereWow ce prezentare , foarte tare , ceva inedit !
RăspundețiȘtergereO primavara frumoasa si plina de iubire!
RăspundețiȘtergereFelicitari atat pentru preparat cat si pentru prezentare!!!!!Bafta:X
RăspundețiȘtergereFoarte frumos, mult succes!
RăspundețiȘtergereAdor combinatiile de sarat/condimentat si dulce. Multumesc frumos pentru reteta. O primavara frumoasa!
RăspundețiȘtergere