30 septembrie 2008

Pulpe de pui gratin cu ciuperci

Ai nevoie de:
o casoleta pulpe de pui dezosate, 250g ciupercute champignon, 200g mozarella, sare, piper, mix de arome pentru pui.

Mod de preparare:
Se spala bine pulpele de pui dezosate si depielitate, se aseaza intr-un vas termorezistent, se presara mirodeniile si se da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Dupa ce s-au rumenit putin, se scot din cuptor, se aseaza deasupra felii de mozarella si jumatati de ciupercute si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 minute. Se scot cand mozarella a prins o culoare galben aramie.
Sunt delicioase!
Observatie: Pulpitele au lasat cam multa zeama, deci a iesit cam mult sos, spre norocul Maiei, pisicuta mea, care a poftit la mancarea noastra si i-am dat putina carnita cu sos. Surpriza a fost ca a devorat tot sosul desi nu a mancat toata carnita.

5 comentarii:

  1. draga dana,am multe de invatat de la tine.esti foarte talentata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sorina, as putea spune ca este si periculos de gustos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Roxana, iti multumesc frumos pentru apreciere si chiar ma bucur daca gasesti lucruri noi de invatat din blogul meu.
    Ce-i drept, eu improvizez mereu si nu pot spune ca fac de doua ori la fel un preparat. Asa ca te astept cu drag si cu alte surprize cand mai treci pe la mine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cautam o reteta usoara, deosebita, gustoasa si iata ca am gasit-o. Ma saturasem de clasicele pulpe cu cartofi sau legume, la cuptor.
    Multumesc, ai un blog minunat, l-am bagat la favorite, sa-mi fie usor sa il gasesc.

    RăspundețiȘtergere