30 aprilie 2010

Rosii umplute cu carne si orez


Cand am preparat acei minunati dovlecei rotunzi umpluti cu carne, v-am povestit ca am umplut si cateva rosioare cu aceeasi umplutura.

Pentru umplutura, gasiti ingredientele aici.


Rosioarele le-am spalat bine si le-am taiat un capac in partea cu codita, le-am scos miezul pe care l-am tocat si l-am introdus in amestecul pentru umplutura, apoi am umplut rosiile, am pus capacelele si le-am introdus in cuptorul preincalzit asezate frumos intr-un vas termorezistent.

Un deliciu!!!

4 comentarii:

  1. Eu pun in acelasi vas dovlecei, rosii si ardei gras...........isi iau gustul unul de la altul si e un deliciu.
    Frumoase au iesit si tare bune trebuie sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Laura,
    Super reteta, super blog..imi place...esti super priceputa!

    RăspundețiȘtergere
  3. mereu am gasit pe acest blog o reteta cand am avut nevoie de ea.este unul dintre blog-urile mele preferate.ideea cu dovlecei sau rosii umplute este de departe foarte apreciata.o minunata forma de diversificare.o zi mununata

    RăspundețiȘtergere
  4. F bun...asa fac si eu! Arata si f bine!

    RăspundețiȘtergere