20 octombrie 2008

Aperitiv - andive umplute cu crema de branza


Pentru 10 buc. ai nevoie de:
2 bucati andive
250g crema de branza - recomandabil usor picanta
o legaura patrunjel
sare (daca branza e nesarata), piper
un ardei iute rosu
fire de marar pentru decor

Cum am procedat:
Am spalat bine andivele si am desprins foile cu grija ca sa nu se rupa.
Am frecat crema de branza cu patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.
Am asezat foile de andive pe un platou, apoi am spritat branza in interiorul foilor,
am decorat cu o feliuta de ardei rosu (fara seminte) si cu fire de marar.


Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.

2 comentarii:

  1. Buna si mult spor iti doresc. Ca nou-venita, in primul rand o sa te felicit pentru fotografii. Intr-adevar "de revista", cum zicea cineva mai devreme pe aici. Sper sa ne mai auzim, eu sigur o sa fac parte dintre cititorii tai constanti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc in primul rand de vizita si de cuvintele frumoase!
    Ma bucur sa stiu ca vei reveni si ca vei fi o cititoare constanta, iar eu ma voi stradui sa iti mentin interesul viu :)
    Iti doresc si eu tot ce poate fi mai bun si mai frumos!

    RăspundețiȘtergere