acolo e si mult spectacol. din cate am vazut pe blogul tau nici tie nu ar trebui sa ityi fie rusine la cat de aspectuos gatesti. sunt sigura ca e si gustos.
@ La fel am exclamat si eu, Oana :) Nu cred ca as dori sa ma hranesc cu asemenea bucate, dar m-a impresionat rafinamentul modului de prezentare...
@ Uraaa! Laura, multumesc de premiu!!!
@ Asa este, Loredana! Sigur ca nu mi-e rusine, pentru ca tot ce am postat pe blog a fost apreciat in primul rand de cei dragi carora le-am gatit :) dar m-a impresionat spectacolul japonezilor pentru ca si mie imi place sa fac spectacol, la scara mai mica, ce-i drept :):)
este intradevär un Show de extra klasse Bucätäria Molecular. Artä culinarä este numai atita cit si Vituositate are Bucätarul.Dacä vezi si la Japoneji cum lucreazä ei la o Tepanyaki Placä zici cä visualizezei un Campionat Mondial de virtuositate. Cum scrii Tu , de väzut este fein da nu neapärat de mincat. Um Menü care se prezintä aicia costä intre 600 si 1000 de Euro. Este foarte scumpä pregätirea si Equipamentul. Dupä ce ai mincat un Meniu din ästa nu te gindesti decit la una, unde gäsesc repede citi Mici cu Pine ca sä imi astimpär Foamea. M-a fascinat si pe mine Molecular , am invätat multe Technici si am cheltuit citeva mii de Euro pentru asta. La urmä am zis cä nu este pentru mine. Ce imi trebuie mie sä injectez in Carnea mea Sous Vides Transglutaminasen ca sä arate bine sau ce imi trebuie mie sä bag in Garnituri Xantan , Citrate , Alginate si Glutamate. Mincarea puristic pregätitä a fost si o sä räminä ceva adevarat bun.Restul este numai Modä.Asta este numai Pärerea mea.....
Omg....Foarte tare!
RăspundețiȘtergereDanuta, te-am premiat!
RăspundețiȘtergereacolo e si mult spectacol. din cate am vazut pe blogul tau nici tie nu ar trebui sa ityi fie rusine la cat de aspectuos gatesti. sunt sigura ca e si gustos.
RăspundețiȘtergere@ La fel am exclamat si eu, Oana :) Nu cred ca as dori sa ma hranesc cu asemenea bucate, dar m-a impresionat rafinamentul modului de prezentare...
RăspundețiȘtergere@ Uraaa! Laura, multumesc de premiu!!!
@ Asa este, Loredana!
Sigur ca nu mi-e rusine, pentru ca tot ce am postat pe blog a fost apreciat in primul rand de cei dragi carora le-am gatit :) dar m-a impresionat spectacolul japonezilor pentru ca si mie imi place sa fac spectacol, la scara mai mica, ce-i drept :):)
Hallo Dana,
RăspundețiȘtergereeste intradevär un Show de extra klasse Bucätäria Molecular.
Artä culinarä este numai atita cit si Vituositate are Bucätarul.Dacä vezi si la Japoneji cum lucreazä ei la o Tepanyaki Placä
zici cä visualizezei un Campionat Mondial de virtuositate.
Cum scrii Tu , de väzut este fein da nu neapärat de mincat. Um Menü care se prezintä aicia costä intre 600 si 1000 de Euro.
Este foarte scumpä pregätirea si Equipamentul.
Dupä ce ai mincat un Meniu din ästa nu te gindesti decit la una, unde gäsesc repede citi Mici cu Pine ca sä imi astimpär Foamea.
M-a fascinat si pe mine Molecular , am invätat multe Technici si am cheltuit citeva mii de Euro pentru asta. La urmä am zis cä nu este pentru mine.
Ce imi trebuie mie sä injectez in Carnea mea Sous Vides Transglutaminasen ca sä arate bine sau ce imi trebuie mie sä bag in Garnituri Xantan , Citrate , Alginate si Glutamate.
Mincarea puristic pregätitä a fost si o sä räminä ceva adevarat bun.Restul este numai Modä.Asta este numai Pärerea mea.....
Numai bine doreste Jacob