Astazi am re-editat salata de surimi, insa am adaugat si andive la compozitie, ceea ce a facut-o mai gustoasa si mai fresh.
Reteta este similara cu cea de aici.
In plus, am adaugat o andiva taiata cubulete, iar dintr-o alta andiva am ales frunzele frumoase si le-am transformat in suport pentru salata.
Mie mi-a placut mai mult atat gustul cat si aspectul salatei in aceasta noua varianta.
O Duminica excelenta va doresc!
Nu am mancat niciodata aceasta commbinatie. Cred ca e tare buna dupa cum arata!
RăspundețiȘtergereChiar foarte buna, Iulia. Nici eu nu mancasem niciodata, dar am probat mai intai cu o felie de andiva si mi-a placut, iar musafirii mi-au cerut reteta, asa de tare a fost apreciata :)
RăspundețiȘtergereproaspat casatorita...incep sa gatesc...prima mea placinta cu dovleac am facut-o furand de la tine reteta si instructiunile de utilizare (multumesc):D ... a iesit foaaarte buna ...asa ca te-am adaugat la favorite ca sa ma mai ajuti din cand in cand...urmatoarea pe lista este "pizza" , yammmi
RăspundețiȘtergereCred ca e buna.....
RăspundețiȘtergereIti zic un secret...ssssst eu nu stiam care sunt andivele!
Nu rade ca te vad!
O seara frumoasa!
@ Buna Maimutza! Ma bucur ca-ti sunt de folos retetele si te invit sa ma intrebi oricand nu-ti este clara prezentarea!
RăspundețiȘtergereO casnicie trainica si fericita iti doresc si spor la bucatarit :)
@ Nu rad, Evelina :)Nimeni nu le poate sti pe toate, asa ca daca vrei iti povestesc cum sunt andivele: ceva intre salata (mai aproape de cotoarele de la salata) si varza (cea mai tanara varza).
Mie imi plac in combinatie cu ingredientele mai greutze pentru ca sunt usor crocante si suculente si aduc o nota de fresh.