
Ce am invatat din experienta anterioara cu Rulada de curcan? Cel mai bine este sa setez un timp de coacere mai scurt si, la nevoie, sa il suplimentez ulterior. Asa ca, de data asta, mi-a iesit friptura exact asa cum am vrut.
Ce am folosit:
un piept de pui, 6 felii de bacon, 10 buc. ciuperci champignon, 50g gorgonzola 50g cascaval afumat, ulei de masline, sare si piper.
Cum am procedat:
am spalat pieptul de pui si l-am taiat in fasiute pe care le-am batut putin ca sa le aplatizez, sa se ruleze mai bine; am intins fasiutele, am presarat sare si piper, am asezat deasupra cate o felie de bacon si le-am rulat; apoi le-am prins cate trei pe doua bete de frigarui si le-am asezat in tava cuptorului cu halogen VitaCook;
am spalat bine si ciupercutele, le-am rupt coditele, apoi le-am asezat alaturi de frigarui pe tava cuptorului; in locul picioruselor am pus cate un cubulet de unt si am presarat putina sare deasupra;
am fixat temperatura cuptorului la 150 de grade celsius si timpul de coacere 15 minute;
dupa 15 minute, am ridicat capacul si am asezat in interiorul ciupercutelor cate putina branza gorgonzola, apoi am asezat cate o feliuta de cascaval afumat atat deasupra ciupercutelor, cat si pe fiecare rulada de pui de pe frigarui;




Si din nou, cuptorul VitaCook, dupa folosire (aproape impecabil), impreuna cu preparatul de astazi, frigarui de pui si ciupercute.

uffffff ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereDana, de fiecare data ma incanti cu bunatatile pe care le prepari! Arata tare delicios ciupercutele tale! Te pupic cu mare drag!
RăspundețiȘtergereLadyMoon :)
RăspundețiȘtergereTe pupic si eu, Iulia :)
RăspundețiȘtergeresi un we frumos iti doresc!
Dana,eu vin cu drag mereu,dar cuvintele nu le am la mine!
RăspundețiȘtergereExcelent totul de mare clasa!
Te imbratisez si o saptamina reusita.Te pup!
Multumesc, Mariana! Ti-am simtit prezenta:)Si eu te vizitez mereu, dar sunt mai lenesa cu scrisul...
RăspundețiȘtergereTe pup si o saptamana minunata!!!