09 martie 2012
Salata cu bocconcini, rosii cherry si rucola
O salata in culorile primaverii, dedicata tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Ingrediente: 5 bocconcini / mozzarella, 5 rosioare cherry, rucola, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si putin busuioc uscat. In plus, mai aveti nevoie de 5 betisoare pentru frigarui,
Pregatire: se taie in jumatati betisoarele de frigarui, cu grija, sa nu ramana aschii desprinse. Se taie in jumatati apoi bocconcini si rosioarele cherry si se prind in betisoare alternativ, asa cum se vede in imagine. Se aseaza intr-un bol frunze de rucola, iar deasupra, rezemate de marginea bolului se aseaza betisoarele cu bocconcini si rosioare cherry. Se prepara un sos din ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, putin busuioc uscat si se asezoneaza salata.
Va doresc tuturor o primavara superba!
Etichete:
aperitive festive,
bocconcini,
Salate aperitiv
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
o bunatate de salata!
Pe cat de simpla salata pe atat de superba la capitolul prezentare:)!!!!!Este binevenita o asemenea salata!O primavara minunata:X
Multumesc frumos, la fel si tie!
Foarte simpla, dar foarte frumoasa, o combinatie de culori si arome.
o prezentare frumoasa,ca de obicei!
@ Buna tare, Alinutzika :)Multumesc de vizita.
@ Multumesc Mare Maria! O primavara superba si tie!
@ Te pup,Sara :)
@ Asa este, Maria Elena! E simpla si sanatoasa.
Trimiteți un comentariu