

Ce am folosit:
150g biscuiti dulci - Petit beurre
doua linguri mix de coji de citrice confiate (din comert sau din... camara!)
10buc. alune de padure usor rumenite si macinate
30g ciocolata neagra
30ml frisca lichida
o lingurita cacao
o lingura zahar pudra
o lingura whisky
cacao pentru pudrat
bombonele colorate pentru decorat
Cum am procedat:
Mai intai am faramitat biscuitii, am tocat si alunele si le-am asezat intr-un bol, apoi am adaugat doua linguri mix de coji de citrice confiate si le-am amestecat usor.
Am pus intr-un vas frisca lichida sa se incalzeasca pe foc mic, apoi am adaugat ciocolata tocata si am amestecat pana s-a topit.
Dupa ce s-a racorit, am adaugat amestecul de frisca cu ciocolata peste biscuiti si am omogenizat compozitia. Am mai adaugat o lingurita cacao si o lingura zahar pudra, vanilia si whisky-ul. Am omogenizat din nou si am lasat sa se raceasca complet.
Dupa ce s-a racit, am luat cu o lingurita din compozitie, am format conuri ca niste brazi, pe care i-am tavalit prin cacao si i-am asezat pe un platou. Am decorat apoi bradutii cu bombonele sidefate asa cum se vede in imagine.

5 comentarii:
Ahhhh...ce minunatie. Sarbatori Fericite !Pupik. Criss.
O idee delicioasa, superbi... felicitari.
@ Sarbatori fericite si tie, Criss, numai ca ne-om mai ura pana atunci, muuult si bineeee! Pupici!
@ Multumesc, Alexa :) Chiar sunt deliciosi!!!!
puteti pune ``urmareste-ma pe email pe blogul dv?
Da, anonim, sigur ca pot, dar trebuie sa modific putin grafica blogului si o voi face probabil in putinele zile libere pe care le voi avea in perioada Sarbatorilor.
Trimiteți un comentariu