
Numai ca nu am gasit suficient timp sa prepar si aluatul, asa ca am cumparat de la Mega Image un pachet si... iata ce am preparat din el: aceste mini pateuri cu cascaval si susan, cateva buseuri cu ciuperci si cateva dulcinee de moristi cu gem de caise, ale caror retete le voi posta ulterior.

aluat de patiserie
cascaval afumat ras
un galbenus pentru uns batut cu putin lapte, in care am adaugat si putina sare
seminte de susan (pe care le-am rumenit usor mai intai intr-o tigaie)
Cum am procedat:
Am decupat din aluat rondele si stelute pe care le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt astfel: mai intai o rondea, am asezat in mijloc cascaval ras, apoi am asezat deasupra o steluta, am uns cu galbenus si am presarat cu seminte de susan.
Am introdus apoi tava in cuptorul preincalzit si le-am lasat pana s-au aurit frumos pe deasupra.

Au iesit atat de delicioase, iar in bucatarie mirosea atat de bine incat au navalit "hotii" la furat de pateute :):)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu