Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

20 octombrie 2008

Hors d'oeuvre - cu somon fumme

Hors d'oeuvre - castravete, crema de branza si somon

Pentru 10 portii avem nevoie de:
10 felii de castravete englezesc
200g somon afumat feliat
200g branza crema Philadelphia
50g unt
cateva fire marar sau patrunjel, la alegere
un praf de sare,
un praf de piper

Cum am procedat:
Am taiat castravetele rondele de aproximativ 2mm grosime
Am frecat branza cu untul si mararul tocat, am adaugat putina sare si putin piper, apoi am portionat feliile de somon in fasii lungi de cca 3 cm si late de 1 cm. Am asezat pe platou feliile de castravete, am spritat crema de branza si am asezat deasupra cate o fasiuta de somon rulat ca in imagine.


Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

Follow by Email

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Foodieblogroll

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase