Pana atunci, o prima imagine making-of:

Pentru cei care nu au reusit sa prinda emisiunea:
Un week-end excelent va doresc!!!!
dana2dor
Copyright: All the information and content (content being text, design, layout and graphics) posted on this Web Site are protected by Copyright Law and may not be reproduced in part or as a whole in any electronic or printed medium without the prior written consent of the author. |
TOATE imaginile din acest fotoblog sunt proprietate privata si nu pot fi copiate, multiplicate sau folosite in scopuri comerciale, nu este permisa modificarea, distorsionarea sau editarea lor pentru "crearea de opere derivate" fara autorizarea scrisa a autorului. |
ATENTIE! Multe din imaginile prezentate aici ca portofoliu au fost sau sunt sub incidenta unor clauze contractuale privind cedarea drepturilor de folosire catre terte persoane fizice sau juridice. Pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de folosirea neautorizata a imaginilor din acest website, contacteaza-ma la adresa: dana2dor[shift+2]gmail[dot]com. |
||||
10 comentarii:
Felicitari, Dana si abia astept sa vad emisiunea!
La mai multe aparitii pe viitor!
Multumesc, Iulia. Si eu abia astept sa vad ce a iesit.
Felicitari , ma bucur mult si de abia astept ziua de marti. N-ai avut emotii in fata camerei de filmat? Pupici.
Multumesc, Sara :)
Sigur ca am avut, desi la inceput m-am tinut destul de tare... la un moment dat tracul si-a spus cuvantul. Am depasit insa momentul si sper sa fi iesit bine. Si eu sunt curioasa ce a iesit.
Felicitari pentru aparitia la tv....v-am vazut, ati fost grozava. Bravo!!!
Multumesc,Naina.
Ei, a fost scurta aparitia, dar voi posta retetele pe blog, pentru ca merita incercate.
Felicitari, meritati din plin!!!!
O fi pe net emisiunea?
Multumesc, Liana.
Tocmai am completat postul cu filmuletul.
Sigur este si pe site-ul ProTV. Gasesti emisiunea la Stirile de azi-dimineata.
felicitari:)
la multi ani!!!felicitari pt.aparitie!imi pare bine ca am aflat propietetile cerealelor exotice!eu le folosesc de prin toamna anului trecut si nu prea stiam cat de bune sunt!
Trimiteți un comentariu