Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

17 august 2008

Bulgarasi de cascaval

Ai nevoie de: 4 buc. cartofi 300g cascaval, 2 oua, 6 linguri faina, sare, piper.
Mod de preparare: se curata cartofii, se spala, apoi se fierb iar cand sunt gata se paseaza ca pentru piure.
Se rade cascavalul si se amesteca cu piureul de cartofi, ouala batute, 3-4 linguri faina si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Din compozitia obtinuta se formeaza suluri care se tavalesc prin faina ramasa, apoi se taie bucati de 1-2 cm grosime si se modeleaza in forma de bulgarasi care se prajesc in uleiul incins.
Cand devin aurii pe toate partile, se scot cu spumiera si se aseaza pe hartie absorbanta.
Le-am asezat pe platou impreuna cu Pieptul de pui Shanghai.
Sunt niste aperitive delicioase, foarte spornice, aspectuoase si gustoase.

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

Follow by Email

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase