
Am pus cateva borcane cu zarzavat pentru ciorbite care impreuna cu verdeturi criogenate vor aduce prospetime in bucataria mea toata iarna :)
Ce am folosit:
morcovi, pastarnac, radacina de telina, ardei kapia, gogosari, frunze de telina, sare.
Cum am procedat:
am razuit mare radacinoasele si am tocat ardeii kapia si gogosarii; am tocat frunzele de telina, atentie, impreuna cu tijele, care dau un gust bun oricarei ciorbite; le-am pus pe toate intr-un vas mai mare, am turnat un pumn de sare peste ele si le-am amestecat bine, apoi le-am asezat in borcane si le-am capacit. Le-am randuit alaturi de celelalte conserve, pe raftul din camara, la intuneric si racoare.

Nu am pus nici rosii, pentru ca eu nu pun in toate ciorbitele rosii. Prefer sa adaug suc de rosii atunci cand am nevoie.
2 comentarii:
nu cred ca rezista in camara fara sa fie sterilizate si fara onservant
Draga Anonim, poti sa crezi ce vrei, dar eu iti spun ca inca mai am din ele si s-au pastrat perfect.
Este binecunoscut faptul ca sarea este cel mai bun conservant.
Trimiteți un comentariu