Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

20 octombrie 2008

Hors d'oeuvre cu icre de somon

Hors d'oeuvre - cupe de ceapa rosie umplute cu icre somon

Avem nevoie de:
100g icre somon
doua cepe rosii
200g creme fraiche
o legaturde patrunjel verde
un praf piper
3 felii de lamaie

Cum am preparat:
Am taiat ceapa in patru si am desprins usor foile de la suprafata, ca sa nu se rupa, iar miezul l-am tocat marunt.
Am amestecat creme fraiche cu ceapa tocata, am adaugat patrunjelul tocat, din care se pastreaza cateva fire pentru decor si piperul si am omogenizat compozitia.
Am asezat in cupele de ceapa formate cate o jumatate de lingurita din compozitie, iar deasupra am asezat icrele.
Am decorat cu cate un triunghi dintr-o felie de lamaie si o frunzulita de patrunjel.


Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

Follow by Email

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Foodieblogroll

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase