Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

10 ianuarie 2012

Piept de rata afumat cu ciocolata si portocale

Vineri, 6 ianuarie, am primit pe mail de la Roxana Diba invitatia de a participa la un concurs culinar organizat de Electrolux avand drept premiu o excursie la Milano si posibilitatea de a lua masa intr-unul dintre cele mai speciale restaurante din lume: Cube by Electrolux. Cerinta organizatorilor este prepararea unei retete originale si creative, in spiritul restaurantului Cube. Dar care este spiritul restaurantului Cube despre care abia acum am aflat?
Iata ce am descoperit dupa cateva sapaturi internaute.

Atat aparatura Electrolux cat si preparatele prezentate in restaurantele Cube te fac sa te simti in mileniul trei.
Filosofia Electrolux-Cube se bazeaza pe simplitate, eleganta, rafinament functional, estetic si culinar. Gatitul nu trebuie sa fie o corvoada, iar mancarea nu trebuie sa-ti umple burta. Placeri fine si delicate te pot insoti atat atunci cand prepari mancarea cat si atunci cand o consumi. In acest spirit am pregatit pentru aceasta provocare reteta mea. Sper sa va pot transmite si voua putin din starea de spirit pe care am dobandit-o la randu-mi.

Ingrediente: o bucata piept de rata afumat (de curte, afumata artizanal), sos de ciocolata bio, o portocala bio, putin fistic macinat grosier.

 Restul este inspiratie :) provocata de filosofia Electrolux-Cube.

48 de comentarii:

Antonina spunea...

Cat de rafinata e prezentarea si preparatul! Multa bafta Dana ! Te pup

Dana2dor spunea...

Multumesc, Anto :) Bafta si tie! Puuup!

alison spunea...

rafinat e cuvintul cheie aici!bafta!:)

Sara & Miki spunea...

Minunat, elegant si rafinat.
Dar pune linkul pentru like. Bafta, pup!

pansy spunea...

Foarte frumoasa prezentare ai facut ! succes! am primit si eu invitatie,dar n-am vazut-o la timp,iar cand a venit reminder-ul de pe 6,era deja prea tarziu.Concluzia este ca iti tin pumnii !

Sisters'Kitchen spunea...

Foarte frumos, succes!

Sisters'Kitchen spunea...

Foarte frumos, succes!

naty, galati spunea...

WAW cum arata o prezentare perfecta, un preparat perfect, felicitari

Dana2dor spunea...

Multumesc, Alison :) Puup!

Dana2dor spunea...

Multumesc, Sara!
Asa-i, ma duc sa-l pun. Desi in cateva zile voi schimba template-ul blogului cu totul :)

Dana2dor spunea...

Multumesc Pansy! Si mie tot pe 6 mi-a venit invitatia. De asta m-am bazat mai mult pe designul farfuriei :)

Dana2dor spunea...

Multumesc, Sister's Kitchen :)

Dana2dor spunea...

Multumesc, Naty :)

Elena Toma spunea...

Rafinat si elegant. Nu cunosc restaurantul, dar iti doresc sa ajungi acolo!

Dana2dor spunea...

Multumesc, Elena :)

Caietul cu retete spunea...

Foarte frumoasa prezentarea , un meniu elegant si rafinat ! Succes !

Florian Stroe spunea...

Design de excepţie ;-)

Mare Maria spunea...

Fin si rafinat!Bafta la concurs.Pupici:x

Lavinia Tanase spunea...

Arata senzational! Prezentare de exceptie, ca de obicei1 Mult succes!

Daniela spunea...

Frumos frumos frumos! De execeptie! Mult succes!

Liia spunea...

Meritati sa castigati! Prezentarea este de nota 10! Ca sa nu zic de 20! :)

Sebastian spunea...

Elegant! Ca la carte! Mergeti la Milano si aratati-le cum se face! ;) Mult succes!

Alina Cristea spunea...

Francezii ar fi invidioasi! Mult succes, Dana! Meriti sa castigi!

Dana2dor spunea...

Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Sper sa castig ca sa va povestesc cum a fost :)

Mary spunea...

our duck is just beautiful.This is my first visit to your blog, so I took some time to browse through your earlier posts. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary

Edith spunea...

Foarte elegant, rafinat, cum ne-ai obisnuit de fapt! :)
Si nu ma indoiesc ca este foarte gusots. Iti tin pumnii, multa bafta! :)
Am dat like si pe FB!

Alex Tanase spunea...

Rafinat este cuvantul de ordine! Felicitari si sper sa castigi, Dana! Mult succes!

Dana Danilea spunea...

ma tot uit pe farfuria ta...Cata geometrie si simt estetic! Bafta!

Dana2dor spunea...

Multumesc, multumesc tuturor pentru apreciere si pentru sustinere!

archcook spunea...

http://www.archcook.com/2011/11/una-nuova-sfida-contest-cottura-al.html

contest!!! sei invitata!!!

Iulia spunea...

Felicitari pentru asa o prezentare! Elegant si rafinat! Mult succes iti doresc draga mea!

Lory spunea...

Frumoasa prezentare!!
Multa multa bafta Dana!!
Pupici :*

Dana Cristea spunea...

Superba prezentare, bafta multa!!!!

Dana2dor spunea...

@ Gracias Archcook!

@ Multumesc Iulia, Lory, Dana! Va pupic cu drag pe toate!

Naina spunea...

Bafta multa, desi sunt sigura ca vei pleca in excursie...:-)

Florin spunea...

Arata delicios...fin, rafinat.. O reteta pentru gusturi cu adevarat speciale. Un punct in plus, peste nota 10, pentru aranjament si decor. Bravo!!

Anne spunea...

Foarte frumos. Bafta!

Miha spunea...

Multa bafta la concurs! :*

Ion Hogea spunea...

Intersant! Foarte posh!
Da' nu as da inapoi nici de la o rata pe varza!
Bafta si shopping placut la Milano!

lia spunea...

Minunata prezentarea si rafinat preparatul ! Bafta multa !
pupici

Mitinita spunea...

Ce prezentare de profesionist si ce reteta pe masura. mi-ar placea tare mult daca ai participa la Dulce Romanie (http://mitinitta.blogspot.com/2012/01/provocarea-lunii-ianuarie-2012-dulce.html ) luna aceasta am ales citrice si detoxifiere.

langmina spunea...

Foarte frumoasa prezentarea!Cred ca e delicios!

Pao recetas faciles spunea...

Cat de rafinata e prezentarea si preparatul! elegant si rafinat

Adrian Constantin spunea...

Wow ce prezentare , foarte tare , ceva inedit !

Iulia spunea...

O primavara frumoasa si plina de iubire!

Mare Maria spunea...

Felicitari atat pentru preparat cat si pentru prezentare!!!!!Bafta:X

maria elena spunea...

Foarte frumos, mult succes!

Victor spunea...

Ador combinatiile de sarat/condimentat si dulce. Multumesc frumos pentru reteta. O primavara frumoasa!

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

Follow by Email

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Foodieblogroll

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase