19 octombrie 2009
Spider Crawler Cupcakes
Aceste cupcakes creepy crawly va pot asigura succesul deplin de Halloween, sper sa va placa :)
Se fac foooarte usor, iar succesul va fi total, va asigur!!
Pentru cupcakes am folosit reteta de aici.
Dupa ce am copt briosele, le-am acoperit cu glazura preparata din Creme patisserie de la Meggle. O parte am colorat-o folosind ciocolata neagra topita.
Peste glazura am desentat (simulat) o plasa din ciocolata topita si am plasat deasupra cate o trufa. Am avut (cumparata) o cutie cu trufe de ciocolata neagra, alba si cu lapte.
Trufelor le-am plasat mai intai ochisori din bombonele pe care le-am lipit cu ajutorul ciocolatei topite.
Pentru picioare am folosit stiksuri pe care le-am rupt, le-am asezat in unghi drept si le-am lipit cu ciocolata topita; am introdus apoi piciorusele in congelator ca sa se intareasca ciocolata, apoi le-am infipt in briose in jurul trufei, asa cum se vede in imagine.
Aici o adevarata invazie:
Urmeaza un nou proiect de Halloween... asa ca fiti pe faza :):)
Pana atunci, va doresc o saptamana excelenta!
Etichete:
aluaturi dulci,
cupcakes,
Halloween
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
22 de comentarii:
Hallo Dana,
foarte originell si superbä Creation.
Lucrarea asta dovedeste o Creativitate deosebitä. Dintr-un Muffin ai fäcut o Figurä träitoare. Compliment
Multe Salutäri Jacob
Super idee!
Pentru o petrecere de copii cred vor fi tare haiose!
Un premiu te asteapta la mine!
O saptamana minunata!
Sunteti grozava ! :) cred ca de abia asteptati sa aveti nepotei, sa ii incantati cu asemenea minunatii :) cum ati facut glazura? multumesc:)
Such a fun idea! And they look easy and delicious!
fara cuvinte! da' nu pot sa ma abtin: esti super-mega-extra tare!!!!
Draga Dana, eu n-am vazut pe nimeni in toata blogosfera culinara cu poze atat de fumoase si cu idei atat de originale ca tine! Ma uit ca "in top" sunt tot felul de bloguri cu imagini de-a dreptul "scarbicioase", bloguri care uita ca fix despre asta e vorba la mancare, despre apetit:) dar deh, e ca in media, nu conteaza cat de bun esti, ci rating-ul (cantitatea in detrimentul calitatii)... Sper sa iti scoti in curand o carte de bucate! Abia o astept!
Hello Jacob,
Multumesc de vizita si de complimente :) (care ma onoreaza venind din partea ta, un designer culinar desavarsit)
Salutari si o zi faina!!!!
@ Asa este Miha, ma pregatesc serios pentru cand voi fi bunica :):)...
Multumesc de premiu :):)
Pup si o zi faina sa ai!!!
@ Da, Silvia, cred ca voi fi o bunica la fel de speciala ca si soacra :)
Glazura este frisca batuta, iar in cea maronie am pus putina ciocolata neagra topita...
@ Hello Barbara!!! I gave some awards, because you're an inspiration to me!
@ Mercic, mercic, mercic, Flori!!!!
Pup!!
@ Draga Alina, multumesc de cuvintele deosebite... esti generoasa, ca de obicei :)
Ref. la "competitie", eu obisnuiesc sa ma compar mereu cu cele mai deosebite bloguri si ma feresc sa pic in propria admiratie; in acest fel imi stimulez performantele...
Cu cartea de bucate... e o idee... cine stie?!! Cand va fi cazul te voi anunta, cu siguranta :):)
Vai ! Ce tari sunt paianjenii !!! Super ! Felicitarile mele ;)
Ziua buna,
scuze de offtopic! Te asteapta un "premiu de toamna" pe blogul meu ;)
Numai bine,
Florena!
Vai Dana ce ingenioasa esti ,felicitari !Arata superb!
Wow Dana, m-ai facut sa spun pentru prima data in viata, "ce goanga delicioasa!!!" Intr-adevar arata super, cred ca alor mei le-ar place tare mult si uite ce idei grozave imi dai tu mie. Felicitari!
@ Sunt "tari" si duuuulci, Ala :)
Multumesc de vizita si apreciere!
@ Buna, Florena! Multumesc de premiu! Acu' ma duc sa-l ridic! Puuup!
@ Multumesc, Lissa!! Ma bucur tare ca-ti place, avand in vedere ca tu esti o specialista in domeniu :) Pup si un we minunat!
@ Chiar e "delicioasa goanga", Gabitza scumpa, asa ca ti-o recomand cu drag; sigur ii vor amuza pe cei mici, si te vei distra si tu producandu-i :)
Un we placut si reconfortant iti doresc!!!!
te astept si eu cu premii pentru aceste creaturi dulci minunate si pentru tot ce faci cu atita maiestrie!
Arata fantastic!Felicitari....
Multumesc, Alison, pentru premiu si pentru vorbele frumoase! Pup si o saptamana faina sa ai!
Multumesc, Blueeyes :)
Vaai cat de haioase sunt, Dana! Felicitari pt idee si indemanare :)
Incredibil dar adevarat-atat pot spune despre retetele dumneavoastra! Felicitari pentru acest minunat blog
Buna! Foarte ingenioasa ideea de decorare. As vrea sa va intreb ce este exact creme patissier...este cumva frisca sau este o crema gen crema pentru tarta. Mentionez ca eu nu locuiesc in Romania si aici nu gasesc aceasta marca.
Buna Ioana,
Este crema pentru frisca, poate fi inlocuita cu orice alta marca, cu conditia ca frisca sa iasa cremoasa, nu spumoasa.
Trimiteți un comentariu