![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPAQY61CIoQsYs2sI-h9uoLy0-WUuc3LZ4G6fZVJuUCy2XmOq2Zh61u9IxPu3eBntkxybphpgV_stWNtGL6qXftCK5aFWK-U5RUWN6P3yPTO0dtcvliFvG_OwKaB4Vt3sS4MsfNS9Qb40/s400/dana2dor2_trufe-mosu_01_380x270w.jpg)
Ce am folosit:
250g biscuiti dulci - Petit beurre
50g nuci usor rumenite si macinate
50g ciocolata alba (menaj)
50ml frisca lichida (Creme patisserie)
doua linguri coniac (Napoleon)
1/2 lingurita cafea instant (ness)
o lingura zahar pudra
vanilie - un baton sau doua pliculete zahar vanilinat
zahar pudra pentru tavalit
Cum am procedat:
Mai intai am faramitat biscuitii, am rumenit si macinat nucile si le-am asezat intr-un bol.
Am pus intr-un vas frisca lichida sa se incalzeasca pe foc mic, apoi am adaugat ciocolata tocata si am amestecat pana s-a topit. Am adaugat in compozitie si cafeaua instant,.
Dupa ce s-a racorit, am adaugat amestecul de frisca cu ciocolata peste biscuiti si am omogenizat compozitia. Am mai adaugat vanilia si coniacul, am gustat si s-a simtit nevoia sa mai adaug putin zahar pudra, asta daca va plac si voua mai dulci, apoi am omogenizat si am lasat compozitia sa se raceasca complet.
Dupa ce s-a racit, am luat cu o lingurita din compozitie, am format bilute pe care le-am tavalit prin zahar pudra si le-am asezat pe un platou.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLU4iPYUkfc1PfovUNrMrOUBia2HopJCOtcjpes0fPaH_gm6bXDsq4xECp9gAun1FLGlPKkiLgwHCqQSSd35pSlvEbLvfx0-j89EUE8E4FGRnWZBB5H8-fzQ1lkNMghyfV4WSeYZUWwPA/s400/dana2dor2_trufe-mosu_03_380x270w.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu