09 iunie 2010
Corabioare din dovlecei umpluti cu carne tocata
Zilele trecute am preparat acesti dovlecei umpluti cu carne tocata, o minunatie de mancarica, plina de culoare si savoare.
Pot fi serviti cu smantanica...
Voi reveni cu reteta...
Etichete:
dovlecei umpluti,
Preparate din carne tocata
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
16 comentarii:
Frumoase si bune aceste corabioare.
O zi buna!
Am luat ideea!Arata tare bine!
O zi excelenta!
Cu smintina imi place mai mult.Arata e milioane! Ai pus rosii cherry deasupra...O seara placuta! Cami
Tare bune, intr-adevar, Maria:)
O seara excelenta!
Multam' Mariana:)
Te pup si o seara minunata iti doresc!
Si noi tot cu smantanica le-am mancat, Cami!
Da, am pus rosioare cherry, dau si bine si sunt si gustoase:)
O seara minunata iti doresc si eu!
Pa-paaaa!
Hı :)
they look really yummy
Wow, one of the best read posts so far.
Molto bello il tuo blog, ciao :)
Hi, Birdutmasali :).
(sorry, I did not understand which is your name)
And also you have a nice blog :)
Thanks, Payday loans :)
Grazie Stefania :)Ciao:)
ca de obicei,inventiva,creativa...corabioarele sunt aratoase si combinatia-i salivarda!o seara placuta,nu trecusem de multa vreme pe la tine,mi-era dor!
Bine-ai venit, Alison!!!!
Odihnita? Relaxata?
Multumesc de vorbe bune si frumoase:) Si mie mi-era dor de bunataturile tale:)
O seara minunata!!!
multumesc si eu de vizita si aprecieri!da,revenita,odihnita si relaxata,inarmata cu resurse pentru o vara plina de munca si soare !si cind colo,numai munca,soare ioc,deocamdata...o zi buna si luminoasa!
Dar reteta?
Trimiteți un comentariu