18 octombrie 2012
Cel mai bun buttercream cu ciocolata alba
Ingrediente:
113g unt (>80% grasime) la temperatura camerei
200g zahar fin
100ml smantana pentru frisca
100g ciocolata alba
Preparare:
Se mixeaza untul impreuna cu zaharul fin, pana se dizolva si se obtine o crema alba si spumoasa.
Se infierbanta smantana pentru frisca si se ia de pe foc inainte de a intra in fierbere. Se rastoarna peste ciocolata alba (picaturi ori razuita) si se lasa sa stea 2-3 minute fara sa se amestece, apoi se amesteca usor pana la uniformizare si se lasa sa se raceasca.
Nu se introduce in frigider. Daca va grabiti, asezati vasul cu ciocolata topita intr-un alt vas plin cu cuburi de gheata si se continua amestecarea, usor, pana ce se ajunge la temperatura dorita.
Odata racita, ciocolata se adauga treptat in compozitia de unt si zahar, mixand la o viteza mica pana se incorporeaza, apoi se mareste viteza si se continua inca 3-4 minute.
Este cel mai bun frosting pe care l-am gustat vreodata!
Etichete:
buttercream,
ciocolata alba,
frosting
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu