24 mai 2010
Sarlota de vanilie cu capsuni si ananas
De Sfintii C0nstantin si Elena am sarbatorit-o pe mama soacra, asa ca ea ne-a primit cu muuulte bunatati iar eu i-am pregatit aceasta sarlota, preparata fix pe gusturile ei, si anume: cu piscoturi, crema de vanilie si fructe.
Iata ce am folosit:
1 conserva ananas, cca 500g capsuni proaspete, 2 plicuri Crema Ole cu gust de vanilie, 800 ml lapte, frisca, 15 buc. piscoturi.
Cum am porocedat:
Am separat fructele si sucul din conserva de ananas, am preparat Crema Ole conform instructiunilor de pe pliculete, apoi am inceput montarea.
Intr-un vas am asezat mai intai un strat subtire de crema, apoi am asezat un strat de piscoturi insiropate in sucul de ananas, apoi inca un strat de crema in care am asezat bucati de fructe: ananas si capsuni. Deasupra am asezsat inca un rand de piscoturi, apoi crema, fructe si la urma un strat de frisca. Am decorat cu fructe, asa cum se vede in imagine.
Foooarte bun si racoros.
Si o imagine detaliu:
Pofta bunicica si o zi excelenta va doresc!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
ce deliciu!asa o nora...mi-as dori si eu peste ani!
Foarte frumos ornata.
O zi buna!
Arata foarte bine, si sunt convinsa ca este si foarte gustoasa. Toate retetele tale arata minunat, iti dau pofta de viata si bucurie.
Stai sa vezi si ce soacra sunt,Alison, pentru ca tocmai i-am facut si nora-mi un tort fain!
Multumesc, Maria! Iti doresc si eu o noapte linistita si odihnitoare!
Da, Ligia, a fost foarte gustoasa si racoroasa. I-a placut foarte tare soacra-mi si noua in aceeasi masura.
Ma bucur tare mult ca-ti plac retetele mele si au un asemenea efect. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te astept maine cu un tort si mai si...
Trimiteți un comentariu