09 martie 2011
Trufe albe, cu alune de padure si nuca de cocos - Homemade hazelnuts truffles
O noua serie de bomboane homemade, trufe cu alune de padure si nuca de cocos.
Ingrediente:
100g biscuiti speculoos, 100g alune de padure, 2 linguri cu varf zahar pudra, 2 linguri lapte praf, 50g nuca de cocos razuita, 100ml frisca lichida, coaja de lamaie razuita fin, zahar vanilinat.
Mod de preparare:
Se macina biscuitii speculoos, alunele de padure impreuna cu zaharul pudra, apoi se adauga laptele praf, coaja de lamaie si zaharul vanilinat, iar la urma se adauga frisca lichida si se omogenizeaza.
Se introduce pasta rezultata la frigider pentru cel putin doua ore, dupa care se ia cu o lingurita si se formeaza trufele care se rostogolesc apoi prin nuca de cocos.
Dupa ce se formeaza trufele, se aseaza in formele speciale de hartie si se mai introduc la frigider pana in momentul servirii.
Pe cat de simplu de facut, pe atat de delicioase.
O zi de primavara splendida va doresc tuturor!
Etichete:
bombonerie,
ciocolaterie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
ce bine arata,astept reteta sper sa nu fie prea complicata
Dana draga,
Tu imi dai peste cap glicemia cu trufele tale.
Ce faci ?Deschizi bombonerie ?:0
Mi se topesc ochii privind la ele.
mmmm,tare apetisante trufele...
ca de obicei,dana,umbli cu ispite delicioase forte!
Cu asa tratatie superba, uit ca zapada are-un metru in fata casei si-i zambesc primaverii. Sa ai o primavara minunata Dana!
Ce frumoase sunt, asteptam reteta!
This is beautiful!!!
@ Diana draga, am postat reteta. Dupa cum vezi nu este deloc complicata :)
@ Sa stii ca ma bate gandul, Lia draga, sa ma ocup serios de treaba asta :) E mult mai placut sa te joci cu ciocolata decat sa muncesti cu cifrele...
@ Ma bucur ca-ti plac, Violette!
@ Ma razbun, Alison, ca si tu ma ispitesti mereu cu delicioasele tale salate!!!
@ Oh, Andreea, la noi s-a topit zapada, desi inca mai e frig afara.
Iti doresc o primavara insorita si grabnica!
@ Thanks, Benita :)
Trimiteți un comentariu