Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la care am mai adaugat suc de lamaie, sare si piper.
Pentru Salata cu ton, pe langa ingredientul principal, tonul (din conserva), am mai folosit: salata verde, porumb (din conserva) masline negre feliate, ardei gras taiat cubulete. Asezonarea am facut-o doar cu suc de lamaie si sare.
Pentru Salata norvegiana (cu macrou marinat) am folosit: macrou marinat, dezosat si taiat cubulete, cartofi si morcovi fierti, porumb boabe, ardei gras. Sosul l-am facut din maioneza light, sare si piper.
Chiar daca la aspect Salata cu rechin afumart si Salata norvegiana (cu macrou marinat) seamana, va asigur ca gustul lor este foarte diferit, dar la fel de delicios.Va doresc tuturor o seara linistita!
11 comentarii:
arata superb ♥
eu as manca peste in fiecare zi :) asa ca m-ai cucerit cu postarea aceasta ♥ pupici
Am voie sa zic ca n-am mancat pana acum rechin ?;) Cred ca-i tare buna salatica aia nu? Unde gasesc un dinozaur din asta?
Da, Emily, si eu :)
Puuup!
Daca nu scria pe eticheta, Anto, nici nu stiam ce peste e. Eu l-am gasit la Real. La gust e tare bun... putin cam grasutz, dar e omega :) asa ca e permis...
N-am mai vazut rechin afumat,proaspat am mancat.Vindeau pescarii,inainte de 89 intr-o veselie rechinasi de Marea Neagra.Tare frumos arata salatile tale!
Yammmy! Ce bine arata!
Foarte bune salatele si foarte aratoase :)
Am gasit intamplator, la Real, Pansy. Asa cum am scris si mai sus, mi-a placut cum arata, culoarea, textura si apoi am vazut eticheta. Si apoi mi-a placut si gustul, iar salata a iesit dementiala.
Mercic, Fancy Cake :)
Multam, Andreea :)
Cu retelele tale, o sa mananc si eu peste!! fff delicioase! Ai un premiu la mine pe blog!
Trimiteți un comentariu