15 februarie 2009
Rosii umplute cu salata de vinete
La concurenta cu ouale umplute pentru "Valentinul" meu sunt si rosioarele umplute cu salata de vinete.
Ai nevoie de:
3 buc. vinete (medii spre mari), 3 dovlecei potriviti, 2-3 linguri ulei, o ceapa, o lingura suc de lamaie, sare dupa gust.
Cum am preparat:
Salata am pregatit-o ca aici, iar rosiile le-am pregatit astfel: am asezat rosia cu codita in jos si am taiat capacel in partea superioara. Am golit rosia de miez cu o lingurita, am umplut-o cu salata, apoi am decupat o inimioara din capacel si am asezat-o deasupra.
Am pregatit un platouas, am asezat frunze de salata de jur imprejur iar in centru am asezat fasii taiate din foi de salata. Apoi am asezat rosioarele pe platouas, asa cum se vede in imagini.
L-am dat gata, sa stiti, cu rosioarele astea :)
Etichete:
aperitive festive,
gustari,
rosii umplute
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
Ce papica frumoasa!!!
Multumesc, Romina !
Ce de bunatati minunate ai mai gatit,Dana! Super! Arata toate minunat!
Pooop!
Pup si eu, Iulia!
Si tu ai facut un tort excelent, ma duc acu' sa-ti las o vorba buna, ca am nitelusel timp si vreau sa dau o raita pe la toate fetele :)
si eu vin la urmatoarele :-)
Te astept, Kris :)
Anunta-ma sa fac mai multe :):) ca se papa una-doua...
Trimiteți un comentariu