Aceasta este a doua reteta din Meniul meu de Halloween intitulat O cina cu extraterestri, alaturi de Oua umplute "de groaza" si Cupcakes "Friendly aliens".
Iata ce am folosit:
pentru supa: o ceapa, 2 morcovi, un pastarnac, o bucata telina, 1l suc de rosii, 2-3 linguri ulei, o lingurita Secretul Gustului, patrunjel verde;
pentru galuste: 3 oua, 50g gris, 50g faina, 50g cascaval ras, 50g unt moale, sare, piper.
Si cum se procedeaza:
Se curata zarzavatul si se taie dupa preferinta. Se pune zarzavatul la fiert, cu putina sare, intr-o oala cu 3l apa:
Intre timp se prepara galustile imperiale, astfel: se bat oualele cu cascavalul ras; se incorporeaza untul moale; se adauga grisul amestecat in prealabil cu faina, sarea si piperul; se aseaza compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt (compozitia trebuie sa nu depaseasca grosimea de 1 cm) si se coace 12-15 minute la 200 grade C:
Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca, apoi se decupeaza in formele dorite:
Se adauga sucul de rosii la supa si se lasa sa dea un clocot:
se adauga galustele si se mai fierbe supa inca 5 minute:
se adauga patrunjelul verde tocat si gata:
Supa este delicioasa, iar gustul galustilor imperiale o innobileaza!
28 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
ooo,si asta ce draguta e!
Your soup is almost too pretty to eat! Gorgeous color!
@ Draga mea Alison, sa stii ca e si fooooarte gustoasa!
@ That is, Barbara, but it was delicious :)
Trimiteți un comentariu