30 aprilie 2010
Rosii umplute cu carne si orez
Cand am preparat acei minunati dovlecei rotunzi umpluti cu carne, v-am povestit ca am umplut si cateva rosioare cu aceeasi umplutura.
Pentru umplutura, gasiti ingredientele aici.
Rosioarele le-am spalat bine si le-am taiat un capac in partea cu codita, le-am scos miezul pe care l-am tocat si l-am introdus in amestecul pentru umplutura, apoi am umplut rosiile, am pus capacelele si le-am introdus in cuptorul preincalzit asezate frumos intr-un vas termorezistent.
Un deliciu!!!
Etichete:
Preparate din carne tocata,
rosii umplute
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Eu pun in acelasi vas dovlecei, rosii si ardei gras...........isi iau gustul unul de la altul si e un deliciu.
Frumoase au iesit si tare bune trebuie sa fie.
Draga Laura,
Super reteta, super blog..imi place...esti super priceputa!
mereu am gasit pe acest blog o reteta cand am avut nevoie de ea.este unul dintre blog-urile mele preferate.ideea cu dovlecei sau rosii umplute este de departe foarte apreciata.o minunata forma de diversificare.o zi mununata
F bun...asa fac si eu! Arata si f bine!
Trimiteți un comentariu