Ai nevoie de:
o casoleta cu pulpe superioare de pui dezosate, o punga cu legume congelate, doua linguri ulei de masline, o lingura sos de soia, putina sare, putin usturoi si gata.
Cum le-am pregatit:
Am spalat bine pulpele si le-am taiat cubulete, le-am pus intr-un bol si am presarat deasupra sarea si usturoiul (am folosit usturoi granule), putina boia si am amestecat bine.
Am lasat apoi deoparte carnea pentru cateva minute.
Intre timp am pregatit o cratita in care am pus cele doua linguri ulei de masline si am rasturnat legumele din punga, asa congelate. Am acoperit cratita si am lasat la foc mic 10 minute. Am mai verificat intre timp ca sa nu se prinda.
Am mai luat o cratita teflonata si am pus-o pe foc, fara ulei, am lasat-o putin sa se incinga si apoi am rastoarnat cubuletele de pulpe de pui. Am acoperit cratita si am lasat-o cca 10 minute sa se inabuse carnea in sucul propriu. Am ridicat apoi capacul si am amestecat cu o spatula pana ce a scazut tot sosul lasat si incep sa se rumeneasca usor bucatelele de pui. Cand s-au rumenit usor, sunt gata.
Am luat o farfurie si am aseazat legumele inabusite si alaturi cubuletele de pui. Am stropit cu sos de soia si.... pofta buna!
Este o mancarica usoara si sanatoasa.
23 septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Am gasit reteta ta furata, copiata in intregime aici :( http://www.hotpage.ro/magazin/pui-cu-sote-de-legume.html
Multumesc, Daiana!
Am vazut, de la mine a furat doua retete, atat pozele cat si textele. I-am avertizat si daca nu scot retetele cred ca ii actionez in judecata ca sa plateasca!!!! Sa fie un exemplu si pentru ceilalti!
Trimiteți un comentariu