
Cred ca este cel mai bun mod de a pastra intacte proprietatile verdeturilor pentru mai mult timp.

Am spalat legaturile de leustean, patrunjel si marar si am ales frunzele de codite.
Am tocat apoi frunzele si le-am asezat pe categorii in boluri peste care am turnat apa rece cat sa le acopere. In felul acesta frunzulitele se tin impreuna si pot fi asezate mai usor in tavite.
Am pregatit tavitele pentru cuburi de gheata, apoi am asezat cu lingurita verdeata in ele si le-am introdus in concelator. Dupa ce au inghetat bocna, le-am scos din tavite si le-am asezat in pungulite etichetate coresponzator pe care le-am asezat din nou in congelator.

Un cubulet de leustean si unul de patrunjel cred ca ajung pentru o ciorbita, iar pentru sosuri, mararul ramane verde si aroma nu se pierde absolut deloc.
Va doresc in continuare o toamna bogata si spornica tuturor!
6 comentarii:
excelenta idee!
Ce idee super!
Felicitari pentru aceasta idee.Eu le puneam in pungute de culori diferite ca sa le deosebesc si in portii micute. Pentru mine esti ,,Femeia de nota 10''. Cum reusesti sa faci atat de multe ? (si foarte bune)care este secretul? Pupici multi.
Multumesc, yaya!
E super... de simpla, Miha :)
Multumesc Nati-lia!
Esti o draguta :)dar sa stii ca nici eu nu reusesc sa fac tot ce-mi planific.
Secretul meu este ca fac cu placere ceea ce fac si nu fac deloc, atunci cand n-am tragere de inima.
Pupici si eu si o noapte linistita!
Trimiteți un comentariu