![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6Kz-n3qQOqU5LfG9PzJyKVVf4OxmD6F6oD7M60cYF2-tWMSUfxjZ_sj3o8S_mWkS9ZLehIKsZhFPzb-NyTlSrUL6eCbHPB6uKrwzULX84W-F106MVoe2JKjejPclr4Kq4EEQCGGO1_Lk/s400/dana2dor2_zarzavat-ciorba_01_380x270w+copy.jpg)
Am pus cateva borcane cu zarzavat pentru ciorbite care impreuna cu verdeturi criogenate vor aduce prospetime in bucataria mea toata iarna :)
Ce am folosit:
morcovi, pastarnac, radacina de telina, ardei kapia, gogosari, frunze de telina, sare.
Cum am procedat:
am razuit mare radacinoasele si am tocat ardeii kapia si gogosarii; am tocat frunzele de telina, atentie, impreuna cu tijele, care dau un gust bun oricarei ciorbite; le-am pus pe toate intr-un vas mai mare, am turnat un pumn de sare peste ele si le-am amestecat bine, apoi le-am asezat in borcane si le-am capacit. Le-am randuit alaturi de celelalte conserve, pe raftul din camara, la intuneric si racoare.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXTfrBPQqf0oQa_wSO_4SkBg12WRhKzS6tN0TxE9ma9mSo0N7TT4Rgt7vgy1yFuAxpGMb9f9zvtE-POHTSwNCDYGGFRk22gQnWE3h_mAw6zfCxH2gIixeZe2pwmTMlslMGLZSoWA4Jgmc/s400/dana2dor2_muiraturi-zarzavat_01_380x270w+copy.jpg)
Nu am pus nici rosii, pentru ca eu nu pun in toate ciorbitele rosii. Prefer sa adaug suc de rosii atunci cand am nevoie.
2 comentarii:
nu cred ca rezista in camara fara sa fie sterilizate si fara onservant
Draga Anonim, poti sa crezi ce vrei, dar eu iti spun ca inca mai am din ele si s-au pastrat perfect.
Este binecunoscut faptul ca sarea este cel mai bun conservant.
Trimiteți un comentariu