doi piepti de pui, 300g ciupercute champignon, doua rosii, 200g cascaval, 4 linguri sos quatro formagi. Mod de preparare:
Se spala bine pieptii si de impart fiecare in doua si se bat ca pentru snitele (intre doua folii alimentare). Se spala bine ciupercutele si se taie felii. Se opresc intregi vreo 5-6 buc. si se lasa deoparte. Ciupercutele feliate se inabuse in unt cu putina sare, pana scade zeama si se lasa deoparte. Se spala rosiile se decojesc si se feliaza. Se feliaza si cascavalul.
Se umplu bucatile de pui astfel: doua felii de cascaval, doua jumatati de felie de rosie si deasupra doua lingurite cu ciupercute inabusite. Se ruleaza in asa fel incat sa nu iasa umplutura si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se procedeaza asa cu toate bucatile de piept.
Ciupercutele pastrate intregi se taie jumatati si se aseaza printre rulourile de piept de pui. Se ung apoi cu o pensula cu ulei de masline, se presara sare, piper si mix de arome pentru pui si se baga la cuptorul preincalzit. Se mai umezesc rulouirle din cand in cand cu sosul din vas, iar cand s-au rumenit frumos se scot.
La ciupercutele inabusite ramase dupa ce am umplut rulourile am adaugat 4 linguri de sos quatro formagi si am servit ca garnitura la rulouri.
La ciupercutele inabusite ramase dupa ce am umplut rulourile am adaugat 4 linguri de sos quatro formagi si am servit ca garnitura la rulouri.
Se pot consuma simple sau cu cartofi natur.
6 comentarii:
dana ce bine arata rulourile.trebuie sa le incerc,mai ales ca ne place carnea de pui foarte mult.
eu azi tot o rulada(din piept de curcan) am facut :)
iti doresc o saptamana minunata!
Multumesc Mihaela, au fost si deosebit de gustoase. Le recomand chiar si celor mai pretentiosi degustatori, pentru ca sunt deosebit de savuroase.
Acum am vazut rulada ta si este teribil de apetisanta!
Aaa si era sa uit...am incercat rulada ta in wk si a iesit f f buna; nu am mai facut si sosul, ele au fost suficiente; f gustoase si laudate. Multumesc frumos!
Cu placere Alexandra!
Asa este ca e buna?!!!
Ai mei nu s-ar satura daca le-as pregati-o mereu :)
ma omoara ce bine arata mancarea asta, deja lesin de pofta...
toate retetele tale sunt superbe ...uuff..salivez la fiecare reteta !!! bv esti cea mai tare !!
Trimiteți un comentariu