Ai nevoie de: 4 buc. cartofi 300g cascaval, 2 oua, 6 linguri faina, sare, piper.
Mod de preparare: se curata cartofii, se spala, apoi se fierb iar cand sunt gata se paseaza ca pentru piure.
Se rade cascavalul si se amesteca cu piureul de cartofi, ouala batute, 3-4 linguri faina si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Din compozitia obtinuta se formeaza suluri care se tavalesc prin faina ramasa, apoi se taie bucati de 1-2 cm grosime si se modeleaza in forma de bulgarasi care se prajesc in uleiul incins.
Cand devin aurii pe toate partile, se scot cu spumiera si se aseaza pe hartie absorbanta.
Le-am asezat pe platou impreuna cu Pieptul de pui Shanghai.
Sunt niste aperitive delicioase, foarte spornice, aspectuoase si gustoase.
17 august 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu