Iata cateva idei de Tartine cu care mi-am fermecat oaspetii.
Suport: felii de paine tip toast, taiate in patru
Umpluturi:
a) paine unsa cu margarina Rama Yogurta, o felie de sunca si o felie de cascaval afumat taiate la dimensiune.
Cand le-am asezat pe platou, am alternat feliile astfel: cand cea de sunca deasupra, cand cea de cascaval deasupra. Le-am decorat cu masline si felii de castravete proaspat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnFc2C1qLqJCjqcS1EMWHUKOYMmNd3za9QW1twC1WSAEkKlPMkORrsT8w4mJg0_dtDKRduOncFYpOSM1_H_ciZ53XZy3nSVGgO9XsD3MBVuK55vahg07sC_4MuVyANCp9dP50khR3NLW8/s400/dana2dor_tartine_sunca+si+cascaval_01_420w.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtkG08RugAAIcYOWgqiRo4t1PjZXEpbfCIAiFah9wN6GqCgLa5WFHOPVnFfAi1CIIZukahHZzmJ4-OlzFfxZg3Vj7k_zFrGG3NlL3eR4uBE6Wsdsp39-oZt-OLdirIcnKhnaMtVgWYiWU/s400/dana2dor_tartine_sunca+si+cascaval_02_420w.jpg)
b) paine unsa cu pasta din: batog afumat de rechin frecat cu margarina Rama Yogurta si zeama de la o lamaie, decorate cu un cub de sfecla rosie din borcan;
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUm1op5EQyEQrit4nknCQyzhsEZ8ZEr90EKLqyJf-FC8cnmwyKD4q3L6jHkymbWph-gV6PjioRxu5oPgVDYqfitN4xn9xAKbzaf6k5HYLE5xkr_j6dt1KA5hybUvy2uUuN_bIbxS20_oE/s400/dana2dor_tartine+pasta+rechin_420w.jpg)
c) paine unsa cu pasta din: branza de vaci si branza telemea, frecate cu o lingura de smantana groasa, ceapa verde tocata fin, marar si patrunjel tocate fin, putin piper; am decorat cu un sfert de felie de rosie.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQiUIVda2AOe-gHQELWYC7MeLs9ODZtXlh6RYgPcXajo64Lri7GXaIssLY1899dB567wRd_ZNc1BrxRi-dW9dEd7bAdbR_J93muCoZXElVbnsQqQGQWic_mtovDcC1DuOzHti6D7uME5I/s400/dana2dor_tartine+pasta+branza_420w.jpg)
d) paine unsa cu unt,cu fasii de somon fumme, garnitura: un triunghi dintr-o felie lamaie, taiata subtire;
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfM25IWUL3cWDFjiZ_3oFNVE1Ls9WbbjYEjTWSv-cv07kSfTCuDmu_9LQT0GFKPSRBpuSvrv4vrBRknxIEqQ50pTf0yY7D4Oi2Qqt1MnGZ3UpcBmrThiGitdRLbQzUxhMVc4MRYKDCReU/s400/dana2dor_tartine+somon+icre+rosii_02_420w.jpg)
e) paine unsa cu unt, cu icre rosii de Manciuria, garnitura: un triunghi dintr-o felie de lamaie, taiata subtire;
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLkX64cxr45AeatxSK30X4av09xEisq9fo1lpbyPdsloFUAH5jNCwDU7Th1OJeOHTU9QwvIgBbM_t6mCuy0kT_glY8qx_VriGXByPLtU5Zg1rCuZNePHD7O5gO8lElKs7dkpHojCjIcGI/s400/dana2dor_tartine+somon+icre+rosii_01_420w.jpg)
Aceste tartine au avut alaturi platouri cu Pizza melcisori si Pizza cu aluat din branza, Bulgarasi de cascaval si Piept de pui Shanghai precum si alte preparate desert.
4 comentarii:
Buna!
Azi am fost la un party...mini party...intr-un local! Si nu gatesc eu de multisor dar ma uit pe diverse bloguri...ma inspir si mi-am dat seama ca aspectul conteaza enorm cand preziti o mancare! cea mai simpla mancare! Urmaresc diverse site-uri si incerc sa aplic retete si ornamente sau sa inventez ornamente! dar azi...dezamagire maximala la cum a fost aranjata mancarea pe platouri si pe masa(desi party a fost la un local)!
Super felicitari pt blog si pt idei!
Nota 10 pt tot...ce am reusit sa citesc! Serios am o pofta nebuna sa incerc ce e mai interesant!
Felicitari pt blog!!!!
AndreeaR
Multumesc, Andreea, pentru cuvintele frumoase :)
Este adevarat ca atunci cand prepar ceva o fac cu bucurie si probabil ca asta este motivul ca reusesc sa produc in final placere.
Iti multumesc inca o data pentru aprecire si iti doresc din suflet sa-ti iasa super tot ce faci!
O seara excelenta!
Dana
Si tartinele tale sunt interesante, frumos prezentate, apetisante! Iau aminte si la ele!
Exceptionala tarta cu fructe!Baietii mei au devorato in 5 min!abia astept sa incerc si alte retete!
Trimiteți un comentariu