Pentru zile cu musafiri sau pentru incantarea copiilor, salata de vinete prinde viata si se transforma intr-o ceata de brotacei veseli ce se racoresc sub un palmier din frunze de ceapa verde pe o insula de verdeata din frunze de salata creata.
Modul de preparare pentru salata il gasiti aici.
Iata cum am realizat ansamblul:
Pe o farfurie sau platou, in functie de cati brotacei dorim sa preparam, am asezat frumos foile de salata.
Am ales rosiile sanatoase si cat mai frumoase, le-am spalat bine si le-am sters cu un servetel de hartie.
Am taiat partial un capac, la o distanta de 2/3 din inaltimea rosiei, pe partea opusa coditei, suficient de mare ca sa se poata scoate cu o lingurita miezul rosiei si am umplut rosia cu salata de vinete.
Am asezat apoi rosiile umplute pe farfuria/platoul pregatit.
Dupa ce am asezat toti brotaceii, am pus intr-un cornet cu orificiul subtire putina branza Danish blue (se poate folosi orice branza cremoasa sau unt) si am spritat, formand ochii. Am asezat deasupra cate o boaba de piper.
Intre brotacei, am asezat o ceapa verde in forma de palmier.
11 august 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
wow ce frumosi sunt!! Felicitari!!!
Multumesc de vizita si de apreciere si va mai astept pe la mine!
Ce draguuuuuut!!!Sunt innebunita dupa figurinele din mancare.Cu siguranta nu vor lipsi de pe masa de Craciun!
Hahhahah...ce brotacei nebunatici....
ce ma bucur ca v-am gasit!!!!
sunt superbi !! :)
Trimiteți un comentariu