Avem nevoie de:
500g ciupercute champignon, doua lingurite unt, o ceapa, 100g smantana, 100g Gorgonzola, sare, piper.
Cum am preparat:
Am spalat ciupercutele bine si le-am tocat felii, dar nu foarte mici.
Am tocat ceapa marunt, apoi am inabusit-o intr-o lingurita de unt topit intr-o craticioara, am adaugat ciupercutele, am acoperit craticioara si le-am lasat la foc mic cca 15 minute.
Intre timp am preparat sosul Gorgonzola, astfel: am pus intr-o craticioara o lingurita cu unt, iar cand s-a topit am adaugat Gorgonzola sfaramata putin, pana am intregrat-o in compozitie si am subtiat sosul cu smantana. Am adaugat un praf de sare si un praf de piper.
Am rasturnat sosul peste ciupercute si am amestecat pana la omogenizarea compozitiei, am luat cratita de pe foc si gataaa!!!
Am servit ciupercutele cu mamaliguta si au fost super de-li-cioaaase :)
15 octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Mmmm... delicios, ciupercute cu gorgonzola, trebuie sa fie foarte gustoase, nu am incercat pana acum da suna apetisant trebuie incercate!
Asa e Iulia, sunt delicioase!
Am consumat mai demult la un restaurant, sub forma de sos la friptura, aceasta asociere de ciupercute si gorgonzola si mi-a placut foarte mult.
Stiam ca va iesi ceva bun, dar a fost o premiera pentru reteta mea :)
Foarte interesanta combinatia. Eu am facut cu pui in loc de ciuperci si a iesit super bun. Data viitoare o sa adaug si ciuperci.
Mereu invat cate ceva cand intru la tine pe blog!
Te pup!
Flori
Trimiteți un comentariu