Hors d'oeuvre - castravete, crema de branza si somon
Pentru 10 portii avem nevoie de:
10 felii de castravete englezesc
200g somon afumat feliat
200g branza crema Philadelphia
50g unt
cateva fire marar sau patrunjel, la alegere
un praf de sare,
un praf de piper
Cum am procedat:
Am taiat castravetele rondele de aproximativ 2mm grosime
Am frecat branza cu untul si mararul tocat, am adaugat putina sare si putin piper, apoi am portionat feliile de somon in fasii lungi de cca 3 cm si late de 1 cm. Am asezat pe platou feliile de castravete, am spritat crema de branza si am asezat deasupra cate o fasiuta de somon rulat ca in imagine.
Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.
20 octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu