Hors d'oeuvre - cupe de ceapa rosie umplute cu icre somon
Avem nevoie de:
100g icre somon
doua cepe rosii
200g creme fraiche
o legaturde patrunjel verde
un praf piper
3 felii de lamaie
Cum am preparat:
Am taiat ceapa in patru si am desprins usor foile de la suprafata, ca sa nu se rupa, iar miezul l-am tocat marunt.
Am amestecat creme fraiche cu ceapa tocata, am adaugat patrunjelul tocat, din care se pastreaza cateva fire pentru decor si piperul si am omogenizat compozitia.
Am asezat in cupele de ceapa formate cate o jumatate de lingurita din compozitie, iar deasupra am asezat icrele.
Am decorat cu cate un triunghi dintr-o felie de lamaie si o frunzulita de patrunjel.
Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.
20 octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu