 Astazi am pregatit niste copanele de pui la cuptor, gratinate, cu ciupercute si salata noastra preferata..
Astazi am pregatit niste copanele de pui la cuptor, gratinate, cu ciupercute si salata noastra preferata..
Ce ne trebuie pentru friptura:
4 copanele, cca 10 ciupercute proaspete, 150g cascaval (eu am folosit cascaval afumat), o lingura ulei de masline, sare, piper, mix de arome pentru friptura de pui.
Ce ne trebuie pentru salata:
un borcan sfecla rosie Olimpya si un borcan boabe de porumb dulce Bonduelle.
Cum am procedat pentru friptura:
am spalat bine pulpitele de pui, apoi le-am asezat intr-un vas termorezistent, am asezat printre ele jumatati de ciupercute, le-am uns cu ulei de masline, am presarat sare, piper si mix de arome pentru friptura de pui si le-am introdus in cuptorul preincalzit.
Dupa cca 20 de minute verificam si, daca s-au rumenit usor, adaugam peste copanele felii de cascaval si le mai lasam in cuptor 10-15 minute, dupa care le scoatem.
Si arata asa:
 Pentru salata noastra pe care am botezat-o Happy family procedam ca aici.
Pentru salata noastra pe care am botezat-o Happy family procedam ca aici.
Acest fel de mancare nu va va dezamagi, iar daca aveti musafiri, sigur veti primi numai laude.
Pofta buna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu