Marturisesc ca eu nu fac parte dintre persoanele care tin cu sfintenie posturile, insa pentru ca multe dintre voi o fac, m-am gandit sa postez in aceasta perioada si cateva dintre retetele din colectia mea potrivite acestei perioade.
Si acum reteta:
Ai nevoie de:
4 dovlecei de marime medie, usturoi dupa gust, 100g maioneza vegetala (vezi: Maioneza din soia), o jumatate legatura patrunjel, sare.
Cum procedezi:
Cureti dovleceii de coaja, ii tai in jumatate pe lungime si ii fierbi in apa cu putina sare.
Dupa ce au fiert ii scurgi bine si ii dai prin razatoare, apoi ii scurgi din nou bine de zeama.
Cureti usturoiul, il zdrobesti si il amesteci cu dovleceii si maioneza vegetala pana obti o pasta.
Asezi salata pe un platou si o decorezi cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
14 noiembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu