20 octombrie 2008
Hors d'oeuvre - cu ansoa
Hors d'oeuvre - castravete, crema de branza si ansoa
Pentru 10 portii avem nevoie de:
10 felii de castravete englezesc
100g ansoa (eu am avut un borcanel de 250g)
200g branza crema Philadelphia
50g unt
cateva fire marar
un praf de sare,
un praf de piper
Cum am procedat:
Am taiat castravetele rondele de aproximativ 2mm.
Am frecat branza cu untul si mararul tocat, am adaugat putina sare si putin piper.
Am asezat pe platou feliile de castravete, am spritat crema de branza si am asezat deasupra cate o bucata de ansoa rulata ca in imagine.
Acest "hors d'oeuvre" face parte din Platoul mix "Hors d'oeuvre pregatit pentru Meniul Party cu fitze.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
aicea m-ai bagat in ceata cu somonul anchois,dar am inteles si e un aperitiv,scump da bun rau.eu iubesc anchois-ul.care n-are legatura cu somonul,dar oi sti tu ceva mai mult ca mine,cu somon procesat ca anchois.somul afumat n-are lagatura cu anchois,daca asta vroiai sa spui.sunt bune ambele,da'ca fileurile de anchois in ulei de masline si dacase poate si cu capere,nu e nimic !!!!!!!!! atat de mult imi place !atat de mult ,incat fiind asa scump,nu-mi vine sa-l folosesc altfel decat ca atare,cu paine prajita si unt.sa-l folosesc la alte retete,de salate mai ales, o fac dar rareori,si numai in fileuri si daca e in sos, dinu,sotul meu,nu trebuie sa stie,care m-ar repudia pentru asta.
Pansy draga :)))))), rad cu lacrimi, ai dreptate, n-ar nicio legatura somonul cu ansoa.... "secretara", bat-o vina, a tastat aiurea :))...
Pesemne ca era o ora tarzie si aperitivele festive ce s-au consumat de-a valma in "Party-ul cu fitze" organizat au ramas doar o vaga amintire in momentul in care am postat reteta.
Dar recunosc cu mana pe inima, amandoua sunt divine si nu stiu pe care as devora-o mai intai!
Te pup si iti doresc o seara frumoasa!
Trimiteți un comentariu