Asa cum v-am promis, astazi voi posta preparatele gatite pentru un "Party cu fitze" pe care l-am dat ieri. Am avut invitate cinci perechi, deci 10 persoane si cu noi 12 persoane, dar cantitatile pe care le-am postat la retete sunt pentru 10 buc. de fiecare model.
Meniul a cuprins: Platouri mix "Hors d'oeuvre", ale carui componente le voi descrie mai jos, Aperitive "Inimioare vesele", Aperitive "Inimioare indragostite", un Tort exotic si Salata de fructe. Retetele pentru fiecare dintre ele le veti gasit in paginile linkate.
Platou mix "Hors d'oeuvre"
Platoul mix a cuprins urmatoarele: hors d'oeuvre din castravete si somon fume,
hors d'oeuvre din castravete si ansoa,
cupe din ceapa rosie cu icre de Manciuria,
cosulete din salam Reinert cu rosii cherise,
andive umplute cu crema Danish blue cheese
si printre ele cate o felie de castravete cu crema Danish blue cheese si o rosie cherise.
Pe langa aceste platouri, pentru party am mai produs: aperitive "Inimioare vesele",
aperitive "Inimioare indragostite",
un Tort exotic
si o Salata de fructe
Sper sa va placa si sa va inspire pentru ocaziile voastre speciale.
19 octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
7 comentarii:
Cat de bine pot arata draga Dana aperitivele tale!! Sunt de fitze fitzoase si fii sigura ca la urmatorul party iti voi imprumuta ideile daca imi permiti. Te pup si felicitari! Blogul tau este o adevarata desfatare si ador tot ce ai postat pana acum.
Felicitari!
Excelent blog! Excelente fotografii! Excelente meniuri! Acum te-am descoperit şi-mi pare rău că aşa de târziu! Voi reveni periodic!
super interesant meniul chiar ca de fite am sa incerc si eu pt masa de Craciun
Sunt foarte fitoase meniurile, un blog excelent, pretentios,minunat
waw...si iar waw...ara super...imi place tare mult ceeea ce faci felicitari
Foarte bine arata meniul tau fitzos.Nota 10 plus.
Trimiteți un comentariu