M-a inspirat o reteta gasita intr-un numar al revistei "Practic in bucatarie" si am decis sa o incerc pentru o seara cu prietenii. Rezultatul: au fost insuficiente:)
Pentru aluat ai nevoie de: doua oua, 8 linguri faina, o cana lapte sau apa minerala, sare, piper dupa gust.
Pentru umplutura: 4 oua fierte taiate cubulete, 2 linguri maioneza, 2 castraveciori murati taiati cubulete, cateva fasii de gogosari acri.
Mod de preparare:
Aluatul de clatite: se bat ouale cu sare, se adauga faina, laptele/apa minerala si condimentele.
Umplutura: ouale fierte tari se taie cubulete mici se adauga cubuletele de castraveciori (scurse bine de zeama lasata) si se omogenizeaza cu maioneza. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se ung clatitele cu crema de oua, se aseaza pe mijloc fisii de gogosari rosii si se ruleaza strans.
Dupa ce au fost umplute toate clatitele, se dau la rece pentru cateva ore.
Pentru prezentare, se taie in trei fiecare clatita si se aseaza vertical, cum se vede in fotografie.
Oaspetii au reclamat ca am facut prea putine!!!
17 august 2008
Clatite aperitiv
Etichete:
castraveciori,
clatite,
crema de oua,
gogosari,
maioneza,
practic in bucatarie,
prieteni,
seara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Duminica este ziua sotului meu si am tot cautat cateva retete de aperitive in speranta ca voi gasi una sa-mi placa.Aperitivul de clatite pe care l-am gasit pe blogul tau mi s-a parut foarte interesant.Duminica am sa-l fac sigur.Multumesc de reteta.Dealtfelt toate retetele tale arata foarte bine.Numai bine
Trimiteți un comentariu