Blogger Widgets

MENIURI FESTIVE

PENTRU CRACIUN SI ANUL NOU

PAINE, PIZZA , ALUATURI SARATE

PREPARATE DIN CARNE TOCATA

PREPARATE DE POST

Arhivă

FOTO REPORTAJE

DIVERSE, UTILE

toateBlogurile.ro
SEO Romania

Siteuri non-culinare

APERITIVE FESTIVE

PREPARATE FUNNY PENTRU COPII

PREPARATE TRADITIONALE DE PASTE

PENTRU CAMARA

CIORBE SI SUPE

PREPARATE DIN CARNE

GARNITURI PENTRU FRIPTURI

PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE

PREPARATE TRADITIONALE

PREPARATE OVO-LACTO-VEGETARIENE

27 august 2008

Papanasi imbelsugati

Ingrediente
500g branza de vaci grasa, 2 oua, 3 linguri zahar, faina cat cuprinde pentru a se obtine un aluat moale, o lingura bicarbonat dizolvat in zeama de lamaie, vanilie, putina sare.

Mod de preparare
Am amestecat branza cu ouale, zaharul, bicarbonatul stins, sarea, vanilia si faina, pana s-au omogenizat. Coca trebuie sa fie moale, ca de cozonac. Am lasat-o la rece 2-3 ore.
Din aluat am format colacei si bilute, perechi, in asa fel incat bilutele sa poata acoperi orificiul colacelului.
Le-am prajit apoi in uleiul incins (uleiul trebuie sa fie din abundenta, in asa fel incat papanasii sa poata pluti), pana au devenit aurii.

Cand i-am servit, am asazat un colacel, am pus in mijloc o lingura cu dulceata de cirese amare, am asazat deasupra biluta, am turnat smantana groasa si am ornat cu dulceata de cirese amare si cateva nuci verzi.

Au fost super satiosi.

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin

TARTE DULCI

DESERTURI LA PAHAR

DESERTURI FEL DE FEL

SALATE SI SOSURI

GUSTARI DELICIOASE

BOMBOANE, CIOCOLATERIE

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Clipe dulci si parfumate. Make your own badge here.

TORTURI

ALUATURI DULCI

CHECURI, MUFFINS, CUPCAKES

PATISERIE DULCE

Google translate

VA INVIT IN CASA NOUA!

Aparitii TV

INGHETATE, PARFAIT, SORBETURI

PREPARATE DIN PASTE

Food Sites Catalog

Vizitatori

Persoane interesate

Ma puteti gasi si aici:

Toate retetele sunt pe Petitchef

Bloguri delicioase