Ingrediente
500g branza de vaci grasa, 2 oua, 3 linguri zahar, faina cat cuprinde pentru a se obtine un aluat moale, o lingura bicarbonat dizolvat in zeama de lamaie, vanilie, putina sare.
Mod de preparare
Am amestecat branza cu ouale, zaharul, bicarbonatul stins, sarea, vanilia si faina, pana s-au omogenizat. Coca trebuie sa fie moale, ca de cozonac. Am lasat-o la rece 2-3 ore.
Din aluat am format colacei si bilute, perechi, in asa fel incat bilutele sa poata acoperi orificiul colacelului.
Le-am prajit apoi in uleiul incins (uleiul trebuie sa fie din abundenta, in asa fel incat papanasii sa poata pluti), pana au devenit aurii.
Cand i-am servit, am asazat un colacel, am pus in mijloc o lingura cu dulceata de cirese amare, am asazat deasupra biluta, am turnat smantana groasa si am ornat cu dulceata de cirese amare si cateva nuci verzi.
Au fost super satiosi.
27 august 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu